Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: Fatih Terim açıklamalarıyla kurnazlık yapıyor

Kulüpler Birliği’nin bildirisi hakem hataları için değildi. Bir kulübün isteğiyle hakeme düdük astırmaya tepkiydi.Biz Kulüpler Birliği bildirisinin ve attığımız imzanın arkasındayız. Fatih Terim açıklamalarıyla kurnazlık yapıyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Şubat 2019 Güncelleme 15 Şubat 2019, 08:01
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: Fatih Terim açıklamalarıyla kurnazlık yapıyor

İÇİNDEKİLER



Fenerbahçe Başkanı Ali
Koç ve yönetim kurulu üyeleri, Süper Lig'de sarı-lacivertli takımın son maçlarındaki hakem kararlarıyla ilgili Ülker Stadı'nda basın toplantısı düzenledi. Ali Koç, Fatih Terim'in, Trabzonspor maçından sonra yaptığı Kulüpler Birliği'nin "Hakemler de insandır, hata yapabilir" şeklindeki kinayeli sözlerine de cevap verdi.



​F.BAHÇE BİLDİRİNİN ARKASINDADIR
Ali Koç, "Kulüpler Birliği'nin yayınladığı ve imzaladığımız açıklamanın sonuna kadar arkasındayız. Fatih Terim'in açıklamasına katılmıyorum. Fatih Terim burada kurnazlık yapıyor" dedi.



HAKEM HATALARI İÇİN DEĞİLDİ
Ali Koç, "Bildiri hakem hatalarıyla ilgili değildi. Bir kulübün talepleri feryat edişi neticesinde hakemlere düdük astırılmasının ne gibi sonuçlarına vesile olacağına dikkat çekmek içindi" diye konuştu.


9 DAKİKALIK GÖRÜNTÜ YAYINLANDI
Başkan Koç hakem hatalarıyla ilgili 9 dakikalık bir video izlettirdi. Toplantıda son dönemde maçlarıyla ilgili görüntüler yer aldı. Nagatomo'nun çok konuşulan ve 2 kez tekrar ettiği 'F... Off' sözleri de görüntülerde yer aldı.



MÜFTÜOĞLU DOĞRU İSİM DEĞİL
MHK başkan adaylığı için kalbinde isim olsa da zikretmeyeceğini söyleyen Koç, Kuddusi Müftüoğlu'nun ise doğru bir isim olmadığını söyledi. Koç, "Toplum vicdanen doğru insanları istiyor" ifadesini kullandı.