Alan’da son raund

Sarı- Kırmızılılar, Alan’ın menajeri Özkan Doğan ile bugün ya da yarın son bir görüşme daha yapacak. Taraftarın da yolunu gözlediği Sambacı yıldıza bu kez imza attırılacağı belirtiliyor...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Ocak 2019 Güncelleme 28 Ocak 2019, 08:01
Alan’da son raund

İÇİNDEKİLER



G
.SARAY'DA forvet transferi için sıcak saatler yaşanıyor. Galatasaray'da İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak ve Şükrü Hanedar, Alan Carvalho için Dubai'ye gitmiş ancak anlaşma gerçekleşmemişti. Yönetim, menajer anlaşmazlığından dolayı transferi gerçekleştirememiş ve taraftarlar tarafından büyük tepki çekmişti.


ALAN CARVALHO'DA SORUN YOK
Yönetimin bugün ya da yarın Alan Carvalho için menajeri Özkan Doğan ile masaya oturacağı ve anlaşma zemini arayacağı belirtiliyor. Sarı- Kırmızılılar, Brezilyalı golcü Alan ile prensip anlaşmasına varmıştı.


KOMİSYON PAZARLIĞI OLACAK
G.Saray Yönetimi'nin Özkan Doğan ile yapacağı pazarlık sonrasında transferi açıklaması bekleniyor. Aslan'ın golcü transferi için elinde geniş bir liste var. Favori durumda olanlari Alan, Tetteh ve Bony.



CİMBOM'UN LİSTESİ KABARIK
Bu isimlerin dışında Pato, Simone Zaza, Austin, Habib Diallo ve Franco Di Santo da Galatasaray'a yakın isimler. Bilindiği gibi Fatih Terim, transfer süresi dolmadan iki forvet oyuncusunun alınmasını istiyor.