Erman Toroğlu'ndan Galatasaraylı oyunculara flaş eleştiri: Kiralık askerler

Erman Toroğlu, Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında oynanan Evkur Yeni Malatyaspor-Galatasaray maçını A Spor'da yorumladı.

Giriş Tarihi 28 Ekim 2018, 00:00 Güncelleme 28 Ekim 2018, 19:31
Erman Toroğlu’ndan Galatasaraylı oyunculara flaş eleştiri: Kiralık askerler

İÇİNDEKİLER



Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Evkur Yeni Malatyaspor, Galatasaray'ı konuk ediyor. Karşılaşmanın ilk yarısı ev sahibi ekibin 1-0'lık üstünlüğüyle sona ererken Erman Toroğlu, karşılaşmayı A Spor'da yorumladı. Usta yorumcu Galatasaraylı oyuncular için sert ifadeler kullandı.

İşte Toroğlu'nun yorumlarından satır başları...

"GALATASARAY'I BÖYLE YAKALAMIŞSIN..."
"Yeni Malatyaspor'un karşısındaki takım Galatasaray değil de başka bir takım olsaydı, Yeni Malatyaspor 3-4 yapardı. Galatasaray'ı böyle yakalamışsın, kafasını kaldırtmayacaksın. Kendilerinin farkında değiller. Buna inanamıyorum. Büyük takım çekingenliği var."

"SALLA BAŞINI AL MAAŞINI"
"Galatasaray bugün buradan beraberlikle ayrılırsa çok büyük başarı. Bir şey oynamıyor. Oyuncular da bir şey oyanmıyor. Tamam eksikler var ama Galatasaray mücadele etmiyor.

Oynamayan oyuncular oynuyor. Sen çık, öyle mücadele et ki, oynayan adam bir daha oynayamasın, en az 3-4 hafta takıma giremesin. Sana nimet gelmiş. Ama bakıyorum; rahatlar, gamsızlar. Bunlar 'salla başını al maaşını' olmuşlar. (Selçuk-Donk ikilisi için) Sen de olsan ben de olsan öyle oynarız. Alıyorlar, veriyorlar ama istek, hırs yok."

"KİRALIK ASKERLER"
"Mesela Ozan müc​adele ediyor, ters girdiği de oluyor... Ama mücadele ediyor. Diğerlerinde, ondaki hırs yok. Mesela senelerin kalecisi Muslera, onda bile hırs var, maça vermiş kendini ama diğer çok oyuncuda onu göremiyorum. Kiralık askerler."