Mustafa Cengiz'den Fener'e ağır taş!

G.Saray Başkanı Mustafa Cengiz, sponsorluk anlaşması töreninde F.Bahçe’ye ligdeki konumuyla ilgili taş attı. Ocak ayında forvet alabileceklerini belirten Başkan Cengiz, “Rakiplerimize göre finansal olarak iyiyiz” dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Ekim 2018 Güncelleme 23 Ekim 2018, 03:22
Mustafa Cengiz’den Fener’e ağır taş!

İÇİNDEKİLER

G.SARAY Başkanı Mustafa Cengiz, bilyoner. com ile yapılan sponsorluk anlaşması imza töreninde F.Bahçe'ye taş attı. Cengiz gelen bir soru üzerine, "Kulübümüz diplerde oynamıyor, kulübümüz en az gol atan takımlardan değil. Forvet transferinden hocamızın talebi doğrultusunda önümüze geldiğinde hiçbir imzadan kaçmayız" dedi.
TARAFTARIN TEPKİSİ DERS OLDU
Cengiz, "Ocak ayı transferleri, dünyanın her yerinde zor olur. Gerek scout ekibimiz, gerek teknik ekibimiz, bu konuda çok ciddi çalışıyor. Taraftar tepki verdi. Biz bu tepkiden rahatsız olmadık, ders aldık" diye konuştu.
ANA HEDEFİMİZ DEVLER LİGİ
Başkan Cengiz, "Ana hedeflerimizden biri Şampiyonlar Ligi şampiyonu olmak. Kısa vadede bahsetmiyorum, stratejik vizyonumuz bu. Rakiplerimize göre finansal durumu en iyi olan kulüp biziz" ifadelerini kullandı.
EN YÜKSEK BEDELLİ ANLAŞMA
Sarı-kırmızılı kulübün Başkanı Cengiz, "Bilyoner.com'la yaptığımız anlaşma, daha önce yaptığımız anlaşmanın tam 8 katı ve bahis şirketleri ile yapılan anlaşmalar arasında yapılan en yüksek bedelli anlaşma" dedi.
Cengiz, "Anlaşma 3 yıllık. 1. yıl 8, 2. yıl 9, 3. yıl ise 10 milyon TL'lik bir bedel olacak. 3. yıl opsiyonel. Önceki anlaşmada yıllık gelir 1 milyon TL idi. Bilyoner, olabilecek gelirleri bize peşin ödeyecek" şeklide konuştu.