Fenerbahçe dibe vurdu! Tarihinin en kötü günlerini yaşıyor

Sivas’la berabere kalan Sarı-Lacivertliler, son 5 haftada yalnızca 1 kez galip gelirken, bu maçlarda sadece 1 gol atabildi... 9 hafta sonunda toplamda 6 gol atıp 9 puan alan Fenerbahçe, lider Galatasaray’ın tam 10 puan gerisinde bulunuyor...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Ekim 2018 Güncelleme 21 Ekim 2018, 01:38
Fenerbahçe dibe vurdu! Tarihinin en kötü günlerini yaşıyor

İÇİNDEKİLER



Fenerbahçe'de
çöküş sürüyor... Süper Lig'in 9. haftasında deplasmanda Sivasspor'la 0-0 berabere kalan Sarı-Lacivertliler, tarihinin en kötü sezonlarından birini geçiriyor. 9 hafta sonunda yalnızca 6 gol atabilen Sarı-Lacivertliler, 9 puan toplayarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratmaya devam ediyor.


SON 5 HAFTADA 1 GALİBİYET
Sivas deplasmanından 1 puanla dönen Fenerbahçe, Süper Lig'de oynadığı son 5 maçta yalnızca bir galibiyet alabildi. Sarı-Lacivertliler son 5 maçta yalnızca 1 kez rakip fileleri sarsarak çok kötü bir istatistiğe imza attı.


EN SUSKUN İKİNCİ SEZONU...
Bu sezon 6 gol atarak maç başına 0,66'lık gol ortalamasıyla oynayan Fenerbahçe, ilk 9 haftasında 5 gol attığı 1968-1969 sezonundan itibaren tarihindeki en suskun ikinci sezonu geçiriyor.


G.SARAY'IN 10 PUAN GERİSİNDE
Elde ettiği sonuçlarla taraftarını kahreden Sarı-Lacivertliler, henüz ligde 9. hafta geride kalmasına rağmen, lider Galatasaray'ın tam 10 puan gerisinde bulunuyor. Fenerbahçe'nin bu gidişi taraftarları endişeye sevk ederken, sosyal medyada "Ne olacak bu Fener'in hali?" yorumları yapılıyor.


​ROBİNHO: KAZANMAK İSTİYORDUK
Sivasspor'un Brezilyalı futbolcusu Robinho, Fenerbahçe maçının ardından, "Hedefimiz sahadan 3 puanla ayrılmaktı. Maalesef 2 puan bıraktık. Bunun için üzgünüm. İki takım da defansif oynadı. Gol atanın kazanacağı bir karşılaşmaydı" dedi.