Kasımpaşa - Akhisarspor maç sonucu! Kasımpaşa'dan 21 dakikada 5 gol

Kasımpaşa ile Akhisarspor, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında karşı karşıya geldi. Kasımpaşa evinde konul ettiği rakibini 5-0 yenerek, bu sezon ligde en çok gol atan takım oldu. Mustafa Denizli yönetimindeki Kasımpaşa'da golleri Trezeguet(57), Tarkan Serbest(58), Mbayne Diagne(67, 70), Samuel Eduok(78) attı.

Giriş Tarihi 20 Ekim 2018, 00:00 Güncelleme 20 Ekim 2018, 17:03
Kasımpaşa - Akhisarspor maç sonucu! Kasımpaşa’dan 21 dakikada 5 gol

İÇİNDEKİLER

Kasımpaşa - Akhisarspor maçı sona erdi. Süper Lig'in 9. haftasında Akhisarspor'u konuk eden Kasımpaşa, rakibini 5-0'lık skorla uğurladı. Kasımpaşa'da goller ikinci yarı geldi. İkinci yarının sadece 21 dakikasında 5 golle buluşan Kasmpaşa farklı bir galibiyet sergilemiş oldu.

Kasımpaşa 5-0'lık galibiyetin ardından 18 puanla 2. sıraya oturdu. Akhisarspor ise 5 puanla son sırada bulunuyor.

Karşılaşmanın ardından Kasımpaşa Teknik Direktörü Mustafa Denizli ile Akhisarspor Teknik Direktörü Cihat Arslan basın mensuplarının karşısına çıktı.

Evlerindeki ikinci maçı da düşündükleri şekilde bitirdiklerini söyleyen Denizli, "İyi futbol ve galibiyet var. İlk yarı tempo düşüktü. İlk golden sonra bize güven ve rahatlık geldi. Girdiğimiz pozisyonların yüzde 70-80'ini gole çevirdik. Bu, son derece önemli. Üst sıralardaki yerimizi korumak için kazanmaya devam etmeliyiz. Gelecek maçlarda da aynı görüntüyü sürdürmek istiyoruz. Uzun bir yolcukluk ve zorlu rakipler var. İnşallah böyle devam ederiz" dedi.

Milli takımlarda yer alan 6 oyuncusunun Akhisarspor maçına sadece 2 gün hazırlanabildiğini belirten Denizli şöyle konuştu: "Milli takım arası sıkıntılıydı. Düşük tempoda çalıştık. Ancak onlardan beklediğim tüm verimi aldım. Tek temennim, sakatlıksız dönmeleriydi. İşimiz Kasımpaşa camiasını mutlu etmek. Güzel bir atmosfer oluşturuyoruz. Umarım her geçen hafta taraftar sayımızı da artırırız."

ARSLAN: "3 GOLÜN ASİSTİNİ BİZ YAPTIK"

Akhisarspor Teknik Direktörü Cihat Arslan ise şu ifadeleri kullandı: "Müsabaka öncesi yaptığımız planı uygulayamadık. Ağır bir skor oldu. İlk yarı için olumlu şeyler söyleyebiliriz. Öne de geçebilirdik ama golü yedikten sonraki reaksiyon olmadı. Suni teneffüse cevap vermeyen bir hasta düşünün. Biz de aynı şekildeydik. İlk golden sonra maçın defterini kapattık. Yediğimiz gollere reaksiyon gösteremediğimiz için üzgünüm. Maçta 3 golün asistini biz yaptık. Bu talihsiz ve acı. Bu durumu acı çeke çeke düzeltmek zorundayız. Başka şansımız yok. Kasımpaşa'yı ve Mustafa Denizli'yi galibiyetten dolayı tebrik ediyorum. UEFA Avrupa Ligi'nde Türkiye'yi iyi bir şekilde temsil etmeye çalışıyoruz ancak Spor Toto Süper Lig bizim için çok daha önemli."

KASIMPAŞA - AKHİSARSPOR MAÇI DETAYLARI

KASIMPAŞA: 5 - AKHİSARSPOR: 0

Stat: Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan

Hakemler: Suat Arslanboğa, Mehmet Kısal, Mustafa Sönmez

Kasımpaşa: Ramazan Köse, Popov, Veysel Sarı, Ben Youssef, Veigneau, Sadiku, Tarkan Serbest, Eduok (Dk. 84 İlhan Depe), Pavelka (Dk. 76 Koita), Trezeguet (Dk. 89 Hakan Demir), Diagne

Akhisarspor: Fatih Öztürk, Lopes, Caner Osmanpaşa, Mustafa Yumlu, Kadir Keleş (Dk. 64 Regattin), Sissoko, Aykut Çeviker, Barbosa (Dk. 68 Onur Ayık), Josue (Dk. 82 Larsson), Güray Vural, Seleznov

Goller: Trezeguet(57), 58 Tarkan Serbest(58), 67 ve 70 Diagne(67, 70), 78 Eduok(78) (Kasımpaşa)

Sarı kartlar: Mustafa Yumlu(23), Güray Vural(83), Regattin (85) (Akhisarspor), Diagne (45+1)(Kasımpaşa)

İSTATİSTİKLER

52 % Topla Oynama Yüzdesi 48 %
6 İsabetli Şut Sayısı 5
10 İsabetsiz Şut Sayısı 11
3 Korner 7
18 Faul 15
5 Ofsayt 3