Galatasaray Bursaspor maçı saat kaçta, ne zaman? GS Bursa hangi kanalda? Süper Lig

Galatasaray Bursaspor maçı için geri sayım başladı.Maça saatler kalırken Galatasaray'a kötü haberler geliyor. Belhanda, Rodrigues ve Donk'un tedavileri devam ederken, Onyekuru'nun da bir süre sahalardan uzak kalacağı bildirildi. Daha önce 20.00'de yapılması planlanan karşılaşmanın saati de değişti. Peki, Galatasaray - Bursaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Galatasaray - Bursaspor maçının detayları...

Giriş Tarihi 19 Ekim 2018, 00:00 Güncelleme 19 Ekim 2018, 14:04
Galatasaray Bursaspor maçı saat kaçta, ne zaman? GS Bursa hangi kanalda? Süper Lig

İÇİNDEKİLER

Galatasaray - Bursaspor maçı için hazırlıklar sürüyor. Spor Toto Süper Lig'in 9. hafta açılış maçının açılışını yapacak iki takım da karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak isteyecek. Ligde lider konumda yer alan Sarı-Kırmızılı takım evinden 3 puanla ayrılarak liderlik serüvenini sürdürmek isterken, 8 puanla 14. sırada bulunan Bursaspor ise rakibini yenerek çıkış arayacak. Galatsaray ile oynadığı son 16 maçta galibiyet yüzü göremeyen Bursaspor, rakibine karşı en son galibiyetini 2012 yılında 1-0'lık sonuçla aldı. Peki, Galatasaray - Bursaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Galatasaray - Bursaspor maçı ile ilgili tüm detaylar...

GALATASARAY - BURSASPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Galatasaray - Bursaspor maçı bugün saat 20.30'da başlayacak. Türk Telekom Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmada Ali Palabıyık düdük çalacak.

Karşılaşma beIN Sports kanalından canlı olarak ekranlara gelecek.

ONYEKURU, BURSASPOR MAÇINDA YOK

Galatasaray'ın Nijeryalı futbolcusu Henry Onyekuru'nun bir süre sahalardan uzak kalacağını açıkladı.

Sarı-kırmızılı kulübün internet sitesinde sakat futbolcuların durumuyla ilgili yapılan açıklamada, "Henry Onyekuru'nun milli maçta hissettiği ağrı sonrası yapılan tetkiklerinde sol üst arka adale grubunda ikinci derece zorlanma ve kanama tespit edilmiştir. Oyuncumuzun sakatlığına ilişkin tedavi süreci başlamış olup bir süre sahalardan uzak kalması öngörülmektedir." denildi.

Bursaspor ile yarın oynanacak karşılaşma öncesinde milli takım kamplarından dönen futbolcuların sağlık durumu ile ilgili açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Milli takım arasında ülkeleri adına sahaya çıkan oyuncularımızdan Sofiane Feghouli maça 48 saat, Fernando Muslera ile Yuto Nagatomo ise maça 36 saat kala ülkemize dönebilmiştir.Younes Belhanda'nın milli takımda yaşadığı sol kasığındaki zorlanma ile Garry Rodrigues'in sağ kasık adalesindeki ağrıya ilişkin tedavileri devam etmektedir. Uyluk ön adale grubuna aldığı darbe sonrası oluşan kas içi hematom (kanama) nedeniyle özel bir programa tabii tutulan Ryan Donk'un saha adaptasyon çalışması devam etmektedir. Tüm oyuncularımızın antrenmana ve maça çıkabilme değerlendirmesi bugün sağlık heyetimiz tarafından yapılacaktır."

BURSASPOR ZORLU VİRAJDA

Bursaspor, yarın deplasmanda oynayacağı Galatasaray maçından puan ya da puanlarla ayrılmayı hedefliyor.
Yeşil-beyazlılar, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında yarın deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak. Lige istediği gibi başlayamayan ve ilk galibiyetini geçen hafta Ankaragücü karşısında alan Bursaspor, 8 puanla 14. sırada bulunuyor. Galatasaray ise, topladığı 18 puanla ligin zirvesinde.

GALATASARAY İLE BURSASPOR 99. RANDEVUDA

Galatasaray ile Bursaspor, bugüne kadar Süper Lig'de 98 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu müsabakalarda 52 kez sarı-kırmızılılar sahadan galip ayrılırken, 21 kez de yeşil-beyazlılar rakibini mağlup etti. 25 müsabakada ise kazanan taraf çıkmadı. Timsah bu maçlarda 81 kez gol sevinci yaşarken, sarı-kırmızılı takım, 174 kez rakip fileleri havalandırdı.

BURSASPOR DEPLASMANLARDA KAZANAMIYOR

Öte yandan yeşil-beyazlılar, deplasmanlarda oynadığı maçlarda 3 puana hasret. Bu sezon 4 deplasman maçından 3 puan çıkartamayan yeşil-beyazlılar, ilk peşinde. Geçen sezon ile birlikte son 6 deplasman maçında Bursaspor, 4 mağlubiyet, 2 beraberlik elde etti.

GALATASARAY'A KARŞI GALİBİYETİ UNUTTU

Bursaspor, Galatasaray ile oynadığı son 16 resmi maçta galibiyete hasret kaldı. Yeşil-beyazlılar, sarı-kırmızılı takıma karşı en son galibiyetini 28 Ocak 2012'de sahasında 1-0'lık sonuçla aldı. Ardından oynanan 16 resmi müsabakada Galatasaray 11 kez galip gelirken, 5 müsabaka ise beraberlikle sonuçlandı. Bu müsabakalarda yeşil-beyazlılar 14 gol atarken, kalesinde ise 45 gol gördü.