Fikret Orman: Beşiktaş'ı lime lime doğradılar

“TFF’de çok Beşiktaşlı olduğu gerekçesiyle kayırılıyoruz algısı yaratıldı. Bizi lime lime doğradılar. Namoğlu'na istifa çağrısında bulunmadım. Hakemler adaletli davranmalı. Bizim muhatabımız TFF'dir."

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Ekim 2018 Güncelleme 18 Ekim 2018, 03:17
Fikret Orman: Beşiktaş’ı lime lime doğradılar

İÇİNDEKİLER

Fikret Orman esti gürledi... Beşiktaş Başkanı TFF Başkanı'nın yönetiminde çok Beşiktaşlı olduğu için kayırıldıkları yönünde bir algı yaratıldığını söyleyerek, "Beşiktaş lime lime doğrandı. Şampiyon olduğumuz sezonlarda bile hakem kararlarından çok etkilendik. Hakemler adaletli davranmalı" ifadesini kullandı.

Sorumluluğumuz çok büyük
MHK Başkanı Yusuf Namoğlu'na yönelik istifa çağrısında bulunmadığını söyleyen Orman, "Onu çok da severim. Ancak bu bir dostluk ilişkisi değil. Sorumluluğumuz var. Bizim muhatabımız TFF'dir" diye konuştu.

Pepe'nin satılacağı yalan
PEPE'NİN satılacağı yolunda çıkan haberleri de cevaplayan Fikret Orman, "Pepe'nin sözleşmesi var. Onun satılacağını söyleyenler takımı karıştırmaya çalışıyor. Bunlara inanmayın. Biz ne diyorsak odur" dedi.

TORUNOĞULLARI'NA İNCE MESAJ
Erdal Torunoğulları hakkında da açıklama yapan Orman, "Bazı transferleri kendisinin yaptığı söylemiş. Atiba ve Demba Ba gibi iyi olanları söylemiş. Gerçekleri bende kamuoyu da biliyor" yorumunu yaptı.