Koç'tan bomba halı açıklaması

Ali Koç, görevine son verilen hocaların soyunma odasında "Bugün Beşiktaş bizi yenecek hocanın cenazesini buna saracağız" dediğini söyledi.

Giriş Tarihi 10 Ekim 2018, 00:00 Güncelleme 10 Ekim 2018, 15:56
Koç’tan bomba halı açıklaması

İÇİNDEKİLER


Kulüp kanalında konuşan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç önemli açıklamalarda bulundu. Beşiktaş derbisine ilişkin de konuşan Ali Koç, "Bugün Beşiktaş bizi yenecek hocanın cenazesine buna saracağız" dediğini söyledi.

İşte Ali Koç'un açıklamalarından satır başları;

Beşiktaş maçı öncesi soyunma odasında halı var 'Bu halı ne?' diye soruluyor 'Bugün Beşiktaş bizi yenecek hocanın cenazesini buna saracağız' diyor. 'Biz bu takımı yenecek güçte değiliz' deniyor.

Maç berabere bitince ne prim alamayacaklarından ve hocanın gitmeyeceğinden konuşup üzülüyorlar.

Bu halı bu kez stada geliyor. Bu sefer kesin yenileceğiz. Hocanın görevine son verilecek biçiminde konuşuluyor. Sonra galip geliyoruz. Ertesi gün 'Fenerliler yüzünüz gülüyor' muhabbetleri oluyor.

Biz cuma günü mesai sonrası işlerine son verdik ki Samandıra'ya gelip eşyalarını toplamasınlar diye, bunu bilerek yaptık. Hazırlıksız yakalansınlar diye. İyi ki de yapmışız çünkü ondan sonra kötü şeyler oldu. Kabullenmekte zorlanıyorum.

Bu arkadaşlar 28 Haziran'dan itibaren idman programları, idman performans verileri ve tüm görüntüler, tüm maç istatistik ve raporları dışarıya sızdırıyorlar. FB mail adresinden kendi gmail adresine yollayarak 3. kişilere sızdırılıyor.

Sonra daha ironik bir durum ortaya çıkıyor. Samandıra'da tüm bilgiler toplanıyor. Geçen senenin idman verileri, performans dataları silinmiş. 'Niye' dediğimizde 'hafıza yok' denildi.

Bunlar neden önemli? Geçen sezon oyuncularımızın ilk milli arada idman performansları nasıldı. Hangi metodoloji ile hangi performansı gösterdi, biz bunları karşılaştıramıyoruz.

Yeni hocayı beğenmeyebilirsiniz, etkisiz bulabilirsiniz ama buradan ekmek yiyorsanız başarısı için elinizden gelen her şeyi yapmalısınız. Bırak elinden geleni yapmayı iyi olmaması için ekstra işler yapıyor.