Cenk Tosun'un Beşiktaş'a geri döneceği iddia edildi

2018 yılının Ocak ayında 22.5 milyon euro'ya Everton'ın yolunu tutan Cenk Tosun'un, İngiltere serüveni kısa sürebilir. İngiliz basınına göre Cenk Tosun, Beşiktaş'a geri dönecek.

Giriş Tarihi 09 Ekim 2018, 00:00 Güncelleme 09 Ekim 2018, 13:29
Cenk Tosun’un Beşiktaş’a geri döneceği iddia edildi

İÇİNDEKİLER

2018 yılının Ocak ayında 22.5 milyon euro'ya Everton'ın yolunu tutan Cenk Tosun'un, İngiltere serüveni kısa sürebilir.

İNGİLİZ BASININDAN FLAŞ İDDİA!

TalkSport'un haberine göre, geçen sezonun ortasında, Süper Lig'den başka bir lige giden en pahalı yerli transfer olarak tarihe geçen Cenk Tosun, Beşiktaş'a geri dönebilir. Alvaro Negredo'nun ayrılışından sonra, ilk 11'i taşıyacak bir forvetin yokluğunu yaşayan Beşiktaş'ın, sorunu Cenk Tosun transferiyle çözmesi bekleniyor.

REKOR ÜCRETLE PREMİER LİG'E SATILMIŞTI

Milli futbolcu, Beşiktaş'ta çok iyi bir performans göstermiş ve Premier Lig ekiplerinden Everton'a 23 milyon euro karşılığında satılmıştı.

Siyah-beyazlı yönetim, son 10 yılda Gökhan Töre'nin ardınan İngiltere'ye giden tek Türk olan Cenk'i devre arası transfer döneminde kiralık olarak kadrosuna katmanın hesaplarını şimdiden yapmaya başladı.

BU SEZON SADECE 1 GOL ATABİLDİ

Cenk Tosun, geçtiğimiz sezon Everton'da iyi bir sezon geçirse de bu sezon Premier Lig'de geride kalan 7 haftada sadece 1 gol atabildi.

Cenk şuana kadar çıktığı 22 Premier Lig maçında 6 gol 2 asistlik katkı sağladı. Bu sezon ise 8 maçta 1 gol 2 asist olmak üzere toplam 3 gole katkı verdi.