Atamayana atarlar!

“Futbolda atamayana atarlar. Önemli bir taktik anlayışı ortaya koyduk. Porto ile oynamak kolay değil.”"Bizim için müthiş bir gün olabilirdi . 6 puana ulaşmamız işten bile değildi. Taraftarın gurur duyacağı bir takımız."

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Ekim 2018 Güncelleme 04 Ekim 2018, 02:42
Atamayana atarlar!

İÇİNDEKİLER

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Porto önünde bekledikleri sonucu alamadıklarını söyledi. Terim, "Çok çok üzgünüm. Şampiyonlar Ligi'ne yakışan bir maç oynadık. Önemli bir taktik anlayışını ortaya koyduk. Çok önemli pozisyonlara girdik. Mevkisel olarak eksikliklerimiz vardı. Bunun zararını maç içinde gördük" ifadesini kullandı.

HELAL OLSUN DEDİRTTİRDİK
BU maçı kazanarak taraftarı mutlu etmek istediklerini söyleyen Terim, "Ama olmadı. Önümüzde 4 maç var. Helal olsun dedirttiren bir oyun ortaya koyduk. Porto ile oynamak hiç kolay değil" diye konuştu.



MÜTHİŞ BİR GÜN OLABİLİRDİ
Birçok varyasyonu denediklerini söyleyen Terim, "Bugün müthiş bir gün olabilirdi. 6 puana ulaşabilirdik ama olmadı. Galatasaray taraftarının gurur duyacağı bir takım vardı. Yenilgi yine de hoş değil" dedi.

HAKEM İÇİN TAKIMI UYARDIK
Maç öncesi hakem konusunda futbolcularını uyardıklarını söyleyen Terim, "Penaltımız verilmedi. Ancak biz oyunumuzla, kazanma isteğimizle ve oyun anlayışımızla böyle devam etmeliyiz. Bu takımın çok iyi yerlere geleceğine inancım tam" diye konuştu.