Fenerbahçe'de aday Claudio Ranieri

Koç-Comolli görüşmesinde 3 yabancı ve 2 de yerli hoca masaya yatırıldı. Comolli; Ranieri, Blanc ve Hasenhüttl isimlerini ortaya attı. Aykut Kocaman ve Ersun Yanal da yerli adaylar oldu. Görüşme sonunda yönetim yabancı teknik adamdan yana tavır belirledi. İlk aday olarak da Leicester City'yi Premier Lig şampiyonu yapan İtalyan teknik adam Claudio Ranieri'de karar kılındı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Ekim 2018 Güncelleme 03 Ekim 2018, 02:54
Fenerbahçe’de aday Claudio Ranieri

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de oynadığı 7 maçta 4 yenilgi alarak geçtiğimiz sezon aldığı toplam yenilgi sayısını yakalayan Fenerbahçe'de teknik direktör değişikliği kapıya dayanmış durumda. Başkan Ali Koç ile sportif direktör Comolli bir araya gelerek hoca adaylarını masaya yatırdı.



Claudio Ranieri

COMOLLİ LİSTEYİ SUNDU...
Sportif direktör Damien Comolli'nin, İtalyan hoca Claudio Ranieri, Fransız teknik adam Laurent Blanc ve Avusturyalı Hasenhüttl ismini Ali Koç'a teklif ettiği öğrenildi.



Laurent Blanc

YÖNETİM YABANCIDA ISRARLI
Yerli adaylar ise Aykut Kocaman ve Ersun Yanal olarak belinlendi. Yönetimin ise yabancı hocada kararlı olduğu öğrenildi. İlk aday ise Leicester'ı 2015/16 sezonunda Premier Lig şampiyonu yapan Ranieri.



Hasenhüttl


COCU'NUN MENAJERİ ÇAĞRILDI
F.Bahçe yönetiminin ayrıca bileti kesilen teknik direktör Cocu'nun menajerini İstanbul'a çağırdığı öğrenildi. Yönetim, Cocu'nun 1.9 milyon Euro'luk tazminatında indirim yapmaya çalışacak.