Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nde Porto karşısına çıkıyor

İlk maçında evinde L.Moskova’yı 3-0 yenen G.Saray bu gece Porto ile deplasmanda karşı karşıya gelecek 22.00’de başlayacak maçı İngiliz Oliver yönetecek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Ekim 2018 Güncelleme 03 Ekim 2018, 02:23
Galatasaray Şampiyonlar Ligi’nde Porto karşısına çıkıyor

İÇİNDEKİLER

Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda mücadele eden Galatasaray bu akşam çok zorlu bir sınava çıkacak.

İKİ EKSİK VAR
Cimbom grubundaki ikinci maçında Porto ile Portekiz'de kozlarını paylaşacak. Dragao Stadı'nda saat 22.00'de başlayacak mücadeleyi İngiliz hakem Michael Oliver yönetecek. İlk maçında Lokomotiv Moskova'yı 3-0 yenerek liderliğe yükselen Cimbom'un hedefi 2'de 2 yapıp büyük bir avantaj yakalamak. Temsilcimizde ilk yarıyı kapatan Emre Akbaba ve cezalı Ndiaye forma giyemeyecek. Eren Derdiyok'un durumu ise maç saatinde belli olacak.

EREN DERDİYOK İKINCİ YARIDA
Porto maçı öncesi Galatasaray'da forvet sıkıntısı yaşanıyor. Sakatlığı büyük oranda geçen Eren Derdiyok'un ağlarının sürdüğü öğrenildi. Yıldız futbolcunun 11'de olması beklenmiyor.




HEDEF AVRUPA'DA 100. GALİBİYET
Cimbom bu akşam Avrupa Kupaları tarihinde 272. maçına çıkacak. Galatasaray geride kalan 271 karşılaşmada 99 galibiyet elde etmeyi başardı.

DEVLER LİGİ'NDE DIŞ SAHADA KAYIP
Şampiyonlar Ligi'ndeki son deplasman galibiyetini 2013'te Schalke'ye karşı alan Galatasaray, sonrasındaki 11 maçta galibiyet elde edemedi.