Fenerbahçe'de Rize depremi

Ali Koç’un Rize dönüşünde uçakta yaptığı kritik toplantıda Cocu kötü gidişat nedeniyle futbolcuları suçladı. Comolli de “Zamana ihtiyaç var” dedi. Cocu ile yolları ayırmayı planlayan Koç, operasyon için milli arayı bekleyecek. Futbolculara ise para ve kadro dışı cezasının gelmesi gündemde

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Ekim 2018 Güncelleme 02 Ekim 2018, 03:32
Fenerbahçe’de Rize depremi

İÇİNDEKİLER



Son
yılların en kötü sezon başlangıcını yapan Fenerbahçe'de deprem var... Rize'de alınan 3-0'lık ağır yenilgi sonrasında taşlar yerinden oynuyor. Başkan Ali Koç dönüş uçağında, hedefteki isimler Phillip Cocu ve Damien Comolli'yi sorguya çekti. Alınan bilgilere göre Cocu tüm suçu futbolcuların üzerine attı.


"KİMSE SORUMLULUK ALMIYOR"
Takımda birçok ismin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmediğini söyleyen Hollandalı hoca, "Futbolcular sahada verilen taktiği yerine getirmezse, teknik adamın yapacağı bir şey kalmaz" dedi.


"GELEN FUTBOLCULAR KALİTELİ"
Sportif direktör Comolli'nin ise Başka Koç'tan zaman istediği öğrenildi. Comolli, "Aldığımız isimler çok kaliteli. Ancak adaptasyon sorunları var. Bu takıma inanıyorum" diye konuştu.


ARTIK MÜMKÜN DEĞİL
Başkan Ali Koç'un ise ardından yöneticilerle bir araya geldiği belirlendi. Görüşmeden "Artık bu işin Cocu'yla devam etmesi mümkün değil" kararı çıktı.


VİZYON VE AÇIKLAMALARA TERS!
Ancak Başkan Koç daha önce yaptığı açıklamalar ve ortaya koyduğu vizyona ters düşeceği için operasyon düğmesine basamıyor. Bu nedenle Cocu'ya Başakşehir maçına kadar 'geçici kredi' verildi.


CEZALAR YAKINDA AÇIKLANACAK
Eğer Başakşehir maçı da kazanılamazsa Cocu kesin olarak gönderilecek. Yönetimin ayrıca bazı futbolculara para ve kadro dışı cezası vermesi gündemde. Bu kararın birkaç gün içinde açıklanması bekleniyor.