Glatasaray evinde BB Erzurumspor'u yenerek moral depoladı

Rahat geçmesi beklenen maçta etkisiz bir futbol oynayan Aslan’ı 74’te Maicon’un kafa golü kurtardı... Aslan hem Akhisar şokunu üzerinden attı, hem Porto sınavı öncesi moral depoladı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Eylül 2018 Güncelleme 29 Eylül 2018, 02:08
Glatasaray evinde BB Erzurumspor’u yenerek moral depoladı

İÇİNDEKİLER

Cimbom kazandı ama ter döktü... Geçen hafta Akhisar şokuyla sarsılan Galatasaray dün TT Stadı'nda Erzurumspor'u 1-0 yendi. Aslan böylece Porto sınavı öncesinde moral depoladı.

NDİAYE KONTROL EDEMEDİ
11. dakikada Ndiaye bomboş pozisyonda topu kontrol edemedi... 17. dakikada Rodrigues'in vuruşunda kaleci Sehic sağına gelen topu yatarak kontrol etti. 24. dakikada Emre vurdu, top Sehic'in üzerine gitti.

SEHİC KALESİNDE DEVLEŞTİ
İlk yarının kalan bölümünde önemli bir pozisyon yaşanmadı ve devre 0-0 bitti. 55. dakikada Eren yakın mesafeden vurdu, kaleci Sehic çok başarılı bir kurtarış yaptı. Sehic 1 dakika sonra Ndiaye'ye de gol izni vermedi.

MAİCON'DAN ALTIN KAFA
74. dakikada Galatasaray aradığı golü buldu... Ömer Bayram'ın sert kornerine ön direkte kafayı vuran Maicon skoru 1-0 yaptı. 81. dakikada Rodrigues'in şutu Sehic'te kaldı. Maç da 1-0 sona erdi.




PORTO MAÇI ÖNCESİ SAKATLIK ŞOKU
Çarşamba günü Şampiyonlar Ligi'nde Porto önünde çok zorlu bir sınav verecek olan Galatasaray'da sakatlık sıkıntısı yaşanıyor... Sarı-Kırmızılılar'da dünkü maçta önce Emre Akbaba ayak bileğinden sakatlandı ve maça devam edemedi. Ardından Feghouli arka adelesinde ağrı hissedince kenara geldi. Eren Derdiyok'un da sakatlandığı açıklandı. Üç yıldızın kesin durumu bugün belli olacak.