Cocu the end

Zagreb faciası sonrası Başkan Koç, Comolli ile toplantı yaptı Cocu’nun devre arasında gönderilmesi ağırlık kazandı. Eğer derbide ağır bir sonuç çıkarsa Hollandalı hoca hemen gönderilecek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Eylül 2018 Güncelleme 22 Eylül 2018, 00:55
Cocu the end

İÇİNDEKİLER

F.Bahçe'de Cocu ile yollar ayrılıyor. Zagreb'ten 4 yiyen F.Bahçe'de Başkan Ali Koç'un çok üzgün olduğu ve Hırvatistan'daki maçta son golden sonra ayağını yere sert bir şekilde vurduğu ve tribünden ayrıldığı öğrenildi. Koç'un Comolli ve Cocu ile birlikte bir toplantı gerçekleştirdiği ve yenilginin nedenlerini sorduğu bildirildi.

COCU ÇOK İYİ BİR İNSAN AMA...
Ali Koç, 3'lü toplantı sonrası Sportif Direktör Comolli ile başbaşa görüştü. Koç'un, "Cocu çok iyi bir insan. İyi bir hoca da olabilir ancak Türkiye'ye alışamadı... Onunla yollarımızı ayırabiliriz..." dediği öğrenildi.

BEŞİKTAŞ SINAVI KADER MAÇI​
COCU
ile devre arasında yolları ayırmayı planlayan Ali Koç, Beşiktaş ile pazartesi günü oynanacak maçtan da ağır bir yenilgi alınması durumunda Hollandalı hocayı acilen ülkesine gönderecek.

ERSUN YANAL İSMİ İLK SIRADA
Ali Koç'a yakın kişiliren Fenerbahçe'nin başına Ersun Yanal'ın getirileceğini iddia ediyor. Sarı- Lacivertli taraftarların gönlündeki isim de tecrübeli hoca... Sosyal medyada da onun ismi en ön sırada...


Sosyal medyada Cocu'ya büyük tepki

F.Bahçe Cocu ile rezil oluyor. Yeter artık...

Cocu ile geçen her saat geriye gidiyoruz.

Acı çekmek F.Bahçeli'nin kaderi mi?

İnat etmeyin. Yol yakınken bırakın, gidin.

Zagreb faciası yolun sonudur artık...

Bu sene de bize hüsran...