Dinamo Zagreb - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe D Grubu ilk maçında Hırvatistan ekibi Dinamo Zagreb ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Spor Toto Süper Lig'de 3 maç aradan sonra deplasmanda aldığı Konyaspor galibiyeti ile moral bulan Kanarya, Hırvat temsilcisi Zagreb'i yenerek Avrupa Ligi'ne iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Peki, Dinamo Zagreb - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Karşılaşmayla ilgili tüm detaylar takvim.com.tr'de...

Giriş Tarihi 19 Eylül 2018, 00:00 Güncelleme 19 Eylül 2018, 05:05
Dinamo Zagreb - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

İÇİNDEKİLER



UEFA Avrupa Ligi D Grubu ilk maçında Hırvatistan temsilcisi Dinamo Zagreb ile 20 Eylül Perşembe günü deplasmanda karşılaşacak Fenerbahçe, bu mücadelenin hazırlıklarına bir günlük iznin ardından başladı.



Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde, teknik direktör Phillip Cocu yönetiminde gerçekleştirilen idmanda, Spor Toto Süper Lig'de Atiker Konyaspor ile oynanan mücadelede forma giyen futbolcuların aktif dinlenmeye yönelik çalışma yaptığı belirtildi.



Diğer oyuncuların ise koşu, ısınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından pas çalışması yaptığı, dar alandaki maçlarla antrenmanın tamamlandığı bildirildi.

Fenerbahçe, Dinamo Zagreb maçı için yarın Hırvatistan'a gidecek. Sarı-lacivertli takımın teknik direktörü Phillip Cocu ve bir futbolcu, yarın karşılaşmanın oynanacağı Maksimir Stadı'nda düzenlenecek basın toplantısına katılacak.



DİNAMO ZAGREB - FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?
20 Eylül Perşembe günü saat 22:
00'de başlayacak karşılaşmanın resmi yayın kanalı henüz belli olmadı. Ancak daha önce açıklandığı gibi karşılaşmayı beIN SPORTS kanalının yayınlaması bekleniyor.