Cocu'nun aklı fikri Beşiktaş'ta

Pazartesi günkü Beşiktaş derbisini düşünen Cocu, yarınki UEFA Avrupa Ligi maçında 5’li rotasyon yapacak. Harun, Neustadter M.Topal, Şener ve Slimani’yi D.Zagreb maçında kublübede oturtacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Eylül 2018 Güncelleme 19 Eylül 2018, 01:53
Cocu’nun aklı fikri Beşiktaş’ta

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu, elindeki geniş karoyu en verimli şekilde değerlendirmek için düğmeye bastı. Hollandalı teknik adam, pazartesi günkü Beşiktaş derbisini de düşünerek, yarın UEFA Avrupa Ligi'nde oynanacak Dinamo Zagreb maçında rotasyona gitme kararı aldı.

MAÇA KULÜBEDE BAŞLAYACAKLAR
Hollandalı teknik adam kaleci Harun, Şener, Neustadter, Mehmet Topal ve Slimani'yi Dinamo Zagreb önünde kulübede oturtup maçın gidişatına göre değerlendirmeyi planlıyor.

VOLKAN YENİDEN KALEYE GEÇİYOR
Cocu, bu futbolcuların yerine ise Volkan Demirel, Isla, Reyes, Alper Potuk ve Frey'i oynatmayı planlıyor. Sakatlığı devam eden Hasan Ali Kaldırım'ın yerine ise sol bek mevkinde İsmail Köybaşı oynayacak.

SAKATLIK RİSKİNİ AZALTACAK
Hollandalı hoca bu şekilde hem oyuncularını diri tutmayı hem de sakatlık riskini azaltmayı planlıyor. Rotasyon sayısının daha fazla olabileceği de gelen haberler arasında.