Galatasaray Lokomotiv Moskova maçı hangi kanalda? Şampiyonlar Ligi maçı ne zaman?

UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki tek temsilcimiz Galatasaray, 18 Eylül akşamı Lokomotiv Moskova'yı Türk Telekom Stadyumu'nda ağırlayacak. Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk maçından 3 puan ile ayrılmak istiyor. Maça kısa bir süre kala sporseverlerin en çok merak ettiği soruların başında 'Galatasaray Lokomotiv Moskova maçı hangi kanalda?' sorusu oldu. Peki Galatasaray Lokomotiv Moskova maçı ne zaman, saat kaçta? İşte Şampiyonlar Ligi maçı hakkında tüm detaylar.

Giriş Tarihi 17 Eylül 2018, 00:00 Güncelleme 17 Eylül 2018, 14:11
Galatasaray Lokomotiv Moskova maçı hangi kanalda? Şampiyonlar Ligi maçı ne zaman?

İÇİNDEKİLER

Şampiyonlar Ligi'nde grup maçları başlıyor. Şampiyonlar Ligi'nde D grubunda yer alan Galatasaray, Şampiyonlar Ligi arenasındaki tek temsilcimiz. D grubu ilk maçında Rus ekibi Lokomotiv Moskova ile karşı karşıya gelecek. Futbolseverler Galatasaray Lokomotiv Moskova maçı hangi kanalda yayınlanacak? sorusunun yanıtını arıyor.

GALATASARAY-LOKOMOTİV MOSKOVA MAÇI HANGİ KANALDA?

Galatasaray, 18 Eylül akşamı Şampiyonlar Ligi'nde ilk grup maçına çıkıyor. Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımıyla oynanacak maçı TSİ 22.00'de başlayacak. Türkiye'nin merakla beklediği bu maç beIN Sports ekranlarında yayınlanacak.

GALATASARAY- LOKOMOTİV MOSKOVA MAÇINI İTALYAN HAKEM YÖNETECEK

UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray'ın D Grubu'ndaki Lokomotiv Moskova maçının hakemleri açıklandı.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu'nda 18 Eylül Salı günü oynanacak ve saat 22.00'de başlayacak karşılaşmayı İtalya Futbol Federasyonu'ndan Gianluca Rocchi yönetecek. Maçta Rocchi'nin yardımcılığını Mauro Tonolini ve Filippo Meli yaparken, Luca Banti ile Massimiliano Irrati ilave yardımcı hakem olarak görev alacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Matteo Passeri olacak.

GALATASARAY'A MÜJDE

Şampiyonlar Ligi'deki temsilcimiz Galatasaray'ın rakibi Lokomotiv Moskova'da teknik direktörü Yuri Semin, açıklamalarda bulundu. Dinamo Moskova ile 1-1 berabere kaldıkları maçtan sonra konuşan Semin, Galatasaray deplasmanının kendileri için zor geçeceğini ifade ederken takımın skorer oyuncusu Smolov'un cezası sebebiyle forma giyemeyeceğini söyledi.

LOKOMOTİV MOSKOVA KADROSU

Guilherme, Nikita Medvedev, Anton Kochenkov, Bedenikt Höwedes, Solomon Kvirkvelia, Vedran Corluka, Taras Mykhalyk, Mikhail Lysov, Bryon Idowu, Timofey Margasov, Boris Rotenborg, Grzegorz Krychowiak, Dmtri Barinov, Tarasov, Igor Denisov (Kaptan), Anton Miranchuk, Aleksandr Kolomeytrsev, Ignatjev, Rybus, Aleksey Miranchuk, Manuel Fernandes, Jefferson Farfan, Zhemaletdinov, Eder, Smolov

GALATASARAY-LOKOMOTİV MOSKOVA MAÇI BİLET FİYATLARI

Galatasaray ile Lokomotiv Moskova arasında oynanacak mücadelenin bilet fiyatları şu şekilde:

1. Kategori: 1000 TL
2. Kategori: 900 TL
3. Kategori: 800 TL
4. Kategori: 800 TL
5. Kategori: 750 TL
6. Kategori: 600 TL
7. Kategori: 400 TL
8. Kategori: 300 TL
9. Kategori: 250 TL
10. Kategori: 175 TL
11. Kategori: 150 TL
Misafir: 150 TL