Fikret Orman'dan Negredo hakkında ilginç açıklama

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul sonrası basın toplantısı düzenleyen Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Al Nasr'a transfer olmak için Dubai'ye giden Negredo hakkında "haberim yok" dedi.

Giriş Tarihi 16 Eylül 2018, 00:00 Güncelleme 16 Eylül 2018, 16:02
Fikret Orman’dan Negredo hakkında ilginç açıklama

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Yeni Malatyaspor maçında Medel'in tartışmalı kırmızı kartı ve hakem hatalarıyla birlikte, bugün İstanbul'dan ayrılan Alvaro Negredo hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı. İşte Orman'ın o sözleri...

"HATAYI VAR DEĞİL İNSANLAR YAPIYOR"
"Taraftarların kulübe sahip çıkın demesini şöyle yorumluyorum: Seçim var ve tek başına bir adayım. 6.5 senedir de kulübü biz yönetiyoruz. Şampiyonluklar da yaşadık, o dönemlerde ne yapıyorsak şu anda da aynılarını yapıyoruz."

"Biz yetkililere gerektiği şekilde ifade ediyoruz. Onlar da düzeltme gayretinde olduklarını söylüyorlar. Bundan evvel ne yaptıysak, şu anda da aynısını yapıyoruz."

"VAR sisteminin daha oturmaması, neyin VAR'a gidip gidilmediği, herkese var Beşiktaş'a yok konuları doğrudur. Geçen gün hocanın da söylediği gibi VAR değil, insanlar bunu yönetiyor. Hatayı da yapanlar insanlar."

"Beşiktaş bir deneme tahtası değil. Biz kimseyi etkilemek, hakemleri baskı altına almak istemiyoruz ama bu demek değil ki Beşiktaş bundan zarar görsün."

"Öz eleştiri yapmamız gereken konular da var. Beşiktaş'ın kadro derinliği, kadro yapısı belli. Olayları hakeme, başka şeylere yormaktan daha çok, sahadaki oyuna da kendi içimizde eleştiri getirmemiz gerekiyor. Bunu yapmak daha doğru olacaktır."

"Bunu bir kaldıraç noktası yapıp hakemleri baskı altına almak gibi bir amacımız yok. Önümüzdeki hafta derbi oynayacağız. Maalesef her derbi öncesinde oyuncularımızın atılmasına alıştık. Geniş bir kadromuz var. O kadromuzla gidip maçımızı oynayacağız."

"Türk futbolunun hakemlerle alakalı tartışıyor olması, insanların adalete olan güveni ve spora olan ilgiyi azaltıyor. Bu spora olan ilgiyi artırmak TFF'nin işi. Onlar bu işe yoğunlaşsınlar."

"Fatih Terim'in federasyon, yayıncı kuruluş ve biz konuşarak yapıyoruz maç programını demesinde 'biz' dediği tüm kulüpler. Kulüpler olarak beraber konuşuyoruz, istişare yapıyoruz maç programı için."

"NEGREDO İNŞALLAH İYİ BONSERVİS PARASI GETİRİR"
Ben Beşiktaş Kulübü'nün başkanıyım. Şu ana kadar Negredo'nun nereye gittiğinin bilgisi, ne de transferiyle ilgili bilgi geldi. Bizden izinsiz böyle bir şey yapamaz. İzin günüdür tatil için bir yere gitmiş olabilir.

Beşiktaş'a teşekkür ettiyse inşallah iyi bir bonservis parası getirir biz de ona teşekkür ederiz.

Bize yazılı bir teklif gelmedi. Bugün de yok, dün de yoktu. Bazı şeyler konuşuluyor ama bunlar ağustos ayında da, temmuz ayında da, haziran ayında da konuşuldu. Futbolun içinde olan şeyler bunlar.

.