Usta yorumculardan A Spor'a destek Ali Koç'a eleştiri

Usta yorumculardan Erman Toroğlu ve Rıdvan Dilmen kulüp televizyonunda canlı yayında A Spor'u hedef gösteren Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un tutumunu eleştirdi. Toroğlu, Ali Koç hakkında "Böyle devam edersen Aziz Yıldırım'dan erken çukura gidersin Ali Koç" yorumunu yaptı

Giriş Tarihi 15 Eylül 2018, 00:00 Güncelleme 15 Eylül 2018, 23:55
Usta yorumculardan A Spor’a destek Ali Koç’a eleştiri

İÇİNDEKİLER

Usta yorumcu Erman Toroğlu, Beşiktaş - Evkur Yeni Malatyaspor maçını A Spor ekranlarında yayınlanan Takım Oyunu programında değerlendirdi. Toroğlu, Ali Koç hakkında "Böyle devam edersen Aziz Yıldırım'dan erken çukura gidersin Ali Koç" yorumunu yaptı.


Rıdvan Dilmen, Beşiktaş - Yeni Malatyaspor maçı sonrası değerlendirmelerde bulundu. Beşiktaş'ın Negredo haberini kurum ismi vererek yalanlamasını eleştiren Dilmen, hafta içi FB Tv'deki canlı yayında A Spor'u hedef gösteren ve muhabirlere ambargo uygulayan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'u da tenkit etti.

Rıdvan Dilmen, 'Geçenlerde Ali Bey, A Spor'la ilgili yaptı. O haberleri başka kanallar da yapmıştı. FB TV'de Ali Bey'i izledim. Ben o haberi başka yerlerde de görmüştüm. Bugün de Beşiktaş Kulübü benzer şeyi yaptı. Bu haber de her yerde vardı. Cımbızla çeker gibi biri Sabah diyor, Beşiktaş da NTV diyor. Olursa ne yapacağız Negredo, sabah Al Nasr'a gitti. Öyle olursa ne yapacağız' diye konuştu.