Garry döndü

Milli ara öncesi Trabzon’dan 4 yiyen Aslan, Paşa’yı 4’ledi. Terim, “İlk yarı sıcak ve kurak, İkinci. yarı yağışlı ve gollü geçti” dedi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Eylül 2018 Güncelleme 15 Eylül 2018, 01:23
Garry döndü

İÇİNDEKİLER

G.Saray milli aradan önce Trabzonspor deplasmanında 4-0 kaybetmiş ve taraftarlarını çok üzmüştü. Aslan bu yenilgi sonrasında liderlik koltuğunu Kasımpaşa'ya kaybetmişti. Cimbom, dün karşılaştığı rakibini 2. yarıdaki muhteşem oyunuyla mağlup ederek yeniden liderlik koltuğuna oturdu. Aslan'ın futbol resitali, taraftarı coşturdu.

İKİ HAFTA SONRA 11'E DÖNDÜ
İki hafta sonra ilk 11'e geri dönen Garry Rodrigues'in performansı da taraftarı büyüledi. Tecrübeli oyuncunun özellikle 2. golü jeneriklikti. Galatasaray, Kasımpaşa engelini farklı geçerek büyük bir ivme kazandı.

KEYİFLİ BİR İKİNCİ YARI OYNADIK
G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim, "İlk yarı kurak, 2. yarı yağmurlu ve bol gollü geçti. Devre arasında herkesin tahmin edebileceği bir süreç geçirdik. Çok keyifli bir ikinci yarı oynadık" diye konuştu.

FERNANDO'YU DİNLENDİRDİM
Ozan Kabak ile ilgili konuşan Terim, "Bu bir genci koyma fantezisi değil. Bir seçim yapmam gerekiyordu. Maicon sakat, Ahmet- Ozan-Serdar var. Donk'u çekebilirdim ama Fernando'yu dinlendirmek istedim" dedi.

O GÜNÜN GELMESİNİ BEKLİYORUZ
Galataasaray'ın dün gece en etkili isimlerinden birisi olan ve attığı 2 golle maça damga vuran Garry Rodrigues karşılaşmanın hemen ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Rodrigues, "Sakatlıktan döndüm ve performansımdan da mutluyum. Gollerimden daha önemlisi kazanmak ve liderliği almaktı, çok mutluyum" dedi. Lokomotiv Moskova maçına da değinen Rodrigues, "İlk Şampiyonlar Ligi maçını oynayacağız. O günün gelmesini bekliyoruz. Heyecanlıyız. Farklı bir seviye. Bütün oyuncular orada oynamak ister" ifadesini kullandı.​