Beşiktaş-Evkur Yeni Malatyaspor maçı hangi kanalda? Ne zaman? Saat kaçta?

Spor Toto Süper Lig 5.hafta maçında Beşiktaş, Evkur Yeni Malatyaspor'u konuk edecek. Vodafone Park'ta oynanacak maçta Beşiktaş, taraftarının desteğini alarak seri yakalamak istiyor. Peki Beşiktaş-Evkur Yeni Malatyaspor maçı ne zaman oynanacak? Hangi kanaldan izlenebilecek? Saat kaçta? İşte Beşiktaş- Evkur Yeni Malatyaspor maçı hakkında tüm detaylar haberimizde.

Giriş Tarihi 14 Eylül 2018, 00:00 Güncelleme 14 Eylül 2018, 17:53
Beşiktaş-Evkur Yeni Malatyaspor maçı hangi kanalda? Ne zaman? Saat kaçta?

İÇİNDEKİLER

Spor Toto Süper Lig'in 5.haftasında Beşiktaş, Evkur Yeni Malatyaspor'u konuk edecek. Beşiktaş saha avantajını kullanarak bir seri yakalamak istiyor. Vodafone Park'ta oynanacak maçta, Beşiktaş'ın eksiği bulunmazken, Malatya ekibinde Ömer Şişmanoğlu ve Rahman Buğra Çağıran sakatlıklarından dolayı kafileye dahil edilmedi.

BEŞİKTAŞ-EVKUR YENİ MALATYASPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Beşiktaş Yeni Malatyaspor maçı 15 Eylül Cumartesi günü saat 20:00'da başlayacak. Mücadele beIN Sports 1 kanalında canlı olarak yayınlanacak. Beşiktaş-Yeni Malatyaspor maçında Halil Umut Meler düdük çalacak.

BEŞİKTAŞ MUHTEMEL 11'İ

Beşiktaş: Karius, Gökhan Gönül, Pepe, Vida, Caner, Tolgay, Oğuzhan, Ljajic (Medel), Quaresma, Babel, Negredo

EVKUR YENİ MALATYASPOR MUHTEMEL 11'İ

Yeni Malatyaspor: Ertaç, Seth, Mina, Sadık, Rahman, Pereira, Ahmed, Guilherme, Adem, Aleksic, Boutaib

BEŞİKTAŞ 5 PUAN KAYBETTİ

Süper Lig'de sezona evinde Akhisarspor galibiyetiyle başlayan ve ikinci haftada geriye düşmesine rağmen Büyükşehir Belediye Erzurumspor deplasmanından 3 puanla dönmeyi başaran Beşiktaş, son iki maçta üst üste puan kayıpları yaşadı. Antalyaspor'a Vodafone Park'ta mağlup olarak evinde uzun süreli yenilmezlik unvanını kaybeden siyah-beyazlılar, dördüncü haftada Bursa deplasmanından 1 puanla döndü ve toplamda 5 puan kaybetti. Ligde 5. hafta maçları öncesi yedişer puanı bulunan Beşiktaş ile Evkur Yeni Malatyaspor gol averajıyla yedinci ve sekizinci sırada yer alıyor.

MALATYA EKİBİ 4 HAFTADA 5 PUAN TOPLADI

Malatya temsilcisi, ligde geride kalan 4 karşılaşmada Göztepe ve Fenerbahçe'den 3 puan alırken, Kayserispor'la berabere kaldı, Atiker Konyaspor'a da mağlup oldu. Oynadığı karşılaşmalarda 7 puanı hanesine yazdıran sarı-siyahlılar, rakip fileleri 4 kez havalandırırken kalesindeki 2 gole de engel olamadı. Evkur Yeni Malatyaspor'da sakatlıkları geçen ve takımla çalışmalara katılan Khalid Boutaib, Rahman Buğra Çağıran ve Guilherme Costa Marques'in Beşiktaş karşısında forma giymeleri bekleniyor.