Negredo’da sıcak saatler!

Beşiktaş, Al Nasr’ın yaptığı teklif için Negredo’nun menajeriyle görüştü. Birleşik Arap Emirlikleri ekibinin ayrıca 1 milyon Euro bonservis bedeli önerdiği otarya çıktı. Siyah-Beyazlı yönetimin bonservis bedelini 2 milyon Euro'ya çıkarmaya çalıştığı öğrenildi. Alvaro Negredo'nun ise yıllık 7 milyon Euro'yu kabul ettiği öne sürüldü

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Eylül 2018 Güncelleme 13 Eylül 2018, 02:03
Negredo’da sıcak saatler!

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ta Negredo konusunda sıcak saatler yaşanıyor... Siyah- Beyazlı yönetim İspanyol golcünün menajeriyle bir görüşme gerçekleştirdi. 2 saat süren bu zirvede Negredo'nun durumu masaya yatırıldı. Birleşik Arap Emirlikleri ekibi Al Nasr'ın İspanyol stara yıllık 7 milyon Euro önerdiği gelen bilgiler arasında.

NEGREDO RAKAMI KABUL ETTİ
Negredo'nun rakamı kabul ettiği ve Beşiktaş'ın vereceği kararı beklediği öğrenildi. Ayrıca Birleşik Arap Emirlikleri ekibinin Siyah-Beyazlı yönetime 1 milyon Euro bonservis bedeli teklif ettiği ortaya çıktı.

BEŞİKTAŞ 2 MİLYON EURO İSTEDİ
Beşiktaş Yönetimi'nin Negredo'nun yıllık ücretinden kurtulmak için bu teklife sıcak baktığı ancak All Nassr kulübünün yaptığı 1 milyon Euro'luk teklifi 2 milyon Euro'ya çıkarmaya çalıştığı öne sürüldü.

GÜNEŞ'İN DE FİKRİ ALINACAK
Yönetimin
Teknik Direktör Şenol Güneş'in de görüşünü aldıktan sonra karar vereceği ortaya çıktı.