Adalı ile iyi işler yapacağız

Yeni yönetim listesini açıklayan Orman, “Serdal Adalı ile iyi işler yapacağız. Şu an gösterdiği duruş önemli. Epey işimiz var çok çalışacağız ”diye konuştu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Eylül 2018 Güncelleme 13 Eylül 2018, 02:00
Adalı ile iyi işler yapacağız

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ta kongreye tek başkan adayı olan Fikret Orman listesini açıkladı. Orman listesine aldığı Serdal Adalı ile ilgili olarak, "Hiçbir suçu olmadan 6 ay hapis yattı. 'Beşiktaş'ın bana ihtiyacı varsa yanınızda olurum' dedi. Her hangi bir pazarlık söz konusu değil. Serdal Adalı ile iyi işler yapacağız" ifadesini kullandı.

ÇEBİ KENDİ İSTEMEDİ
Ahmet Nur Çebi'nin yönetimde olmamasıyla ilgili konuşan Orman, "Onun işleri çok yoğun. Beşiktaş'a hizmetleri çok oldu. Kendi yönetimde olmak istemedi" ifadesini kullandı.
İşte Orman'ın yönetim listesi

Fikret Orman

Serdal Adalı

Umut Güner

Ahmet Ürkmezgil

Deniz Atalay

Hüseyin Yücel

Ahmet Kavalcı

Metin Albayrak

Cihat Kumuşoğlu

Şafak M.Yazıcıoğlu

Hüseyin Mican

VODAFONE PARK'I İPLE ÇEKİYORUM
Beşikta'ın yeni transferi Karius, Vodafone Park'ta çıkacağı ilk maçı iple çektiğini söyledi. Alman kaleci, "Yeni Malatya maçında hocam şans verirse forma giyeceğim. Kendime güveniyorum. Taraftarımın önünde en iyi performansımı ortaya koymak tek isteğim" dedi.

HOCAMIZLA HİÇ KAVGA ETMEDİM
Orman Şenol Güneş'le 4 yıldır çalıştığını söyleyerek, "Kendisiyle 1 kez bile kavga etmedim. Hocamıza güvenimiz tam. El ele başarı için çalışıyoruz" ifadesini kullandı.