Negredo yolcu

Siyah-Beyazlı Yönetim, maaş bütçesinde kısıtlamaya gitmek için Alvaro Negredo ile yollarını ayırmayı planlıyor. Yönetim , birkaç gün içersinde İspanyol forvet için son kararını açıklaycaak...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Eylül 2018 Güncelleme 11 Eylül 2018, 01:55
Negredo yolcu

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ta yüksek maaşı nedeniyle sürekli eleştirelen ve teknik direktör Şenol Güneş ile yıldızı bir türlü barışmayan Alvaro Negredo'yu Birleşik Arap Emirlikleri takımlarından Al Nasr istiyor. BAE'li yetkililerin İstanbul'a gelerek Siyah-Beyazlı yöneticilerle masaya oturduğu ve transfer pazarlığına başladığı öğrenildi.

TRANSFER 2 EKİM'DE BİTİYOR
Birleşik
Arap Emirlikleri'nde transfer dönemi 2 Ekim'de sona eriyor... Siyah- Beyazlılar birkaç gün içinde Al Nasr'lı yetkililere son kararını bildirecek. Yönetim, Negredo'yu satarak, rahatlamak istiyor.



KARTAL'DA 3 GOLCÜ DAHA VAR
Beşiktaş'ta Teknik Direktör Şenol Güneş'in de İspanyol golcünün gidişine onay verdiği bildirildi. Bilindiği gibi Kara Kartal'ın elinde golcü olarak Vagner Love, Cyle Larin ve Mustafa Pektemek var.

48 MAÇTA 18 GOL VE 9 ASİST
Beşiktaş formasıyla 48 karşılaşmada forma giyen Alvaro Negredo 18 gol 9 asist ile oynadı. Hatırlanacağı üzere sezon öncesi kampında Şenol Güneş, Negredo'yu istemediğini yönetime bildirmişti.