Florya’da Terim affı!

Albayrak’la görüşen Terim, kadro dışı kalacağı öne sürülen Belhanda’ya sadece para cezası verilmesi istedi. Tecrübeli hoca, Maicon’u Kasımpaşa maçında yine 11’e alacak... Feghouli de en az 30 dakika oynayacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Eylül 2018 Güncelleme 10 Eylül 2018, 01:43
Florya’da Terim affı!

İÇİNDEKİLER

Trabzon önünde alınan ağır yenilginin izlerini milli arada silmeye çalışan Galatasaray'da flaş bir gelişme yaşandı... Önceki gün Florya'da takımın sorunlu yıldızlarını Abdurrahim Albayrak'la masaya yatıran Fatih Terim, önemli bir karara imza attı. Tecrübeli hoca, "Kadrodaki tüm futbolculara ihtiyacım var" dedi.

CEZASI BİTİNCE DÖNECEK!
Terim'in sorumsuz şekilde kırmızı kart gören ve kadro dışı kalacağı iddia edilen Belhanda'ya sadece para cezası verilmesini istediği öğrenildi. Faslı futbolcu cezasının bitiminde yeniden takıma dönecek.

MAİCON'DAN VAZGEÇMİYOR
Aynı şekilde Trabzon'daki performansı ağır eleştiri alan Maicon'un da artık kulübede oturacağı belirtiliyordu. Ancak Fatih Terim'in Brezilyalı yıldızı Kasımpaşa önünde de oynatacağı ifade edildi.

ÖNCE 30 DAKİKA, SONRA 11!
Ligde şu ana kadar 11'de forma giyemeyen Feghouli ile de buzlar eritilecek. Tecrübeli hoca, Kasımpaşa maçında Cezayirli yıldızı en az 30 dakika oynatmayı, ardından da 11'e almayı düşünüyor.