UEFA Uluslar Ligi A grubu Almanya Fransa maçı saat kaçta? Hangi kanalda?

UEFA Uluslar Ligi Almanya Fransa maçı ile başlıyor. A Grubu ve turnuvanın ilk maçında son Dünya Şampiyonu Fransa, Almanya'ya konuk olacak. Haftanın en popüler maçı olarak ön plana çıkan Almanya Fransa maçını futbolseverler merakla bekliyorlar. Maçın, canlı izlemek isteyenler, Almanya Fransa maçı hangi kanalda ve saat kaçta gibi sorulara çoktan yanıt aramaya başladılar bile. İşte Fransa Almanya maçına dair tüm detaylar.

Giriş Tarihi 06 Eylül 2018, 00:00 Güncelleme 06 Eylül 2018, 14:10
UEFA Uluslar Ligi A grubu Almanya Fransa maçı saat kaçta? Hangi kanalda?

İÇİNDEKİLER

UEFA Uluslar Ligi Fransa-Almanya A Grubu ilk maçıyla perdeyi açıyor. UEFA'nın, ulusal kapsamda yeni turnuvası olan Uluslar Ligi, Avrupa Şampiyonası'na gidemeyen takımlar için büyük bir şans olacak.

'Euro 2020 vizesi alma' hedefi konarak hazırlık maçlarına anlam katması ve Avrupa Şampiyona'sına gidemeyen, grup aşamalarında elenen ülkelerin önünü açmayı planlayan turnuvanın ilk maçı Fransa Almanya maçı olacak.

Almanya Fransa maçı hangi kanalda, saat kaçta?

6 Eylül Perşembe günü oynanacak karşılaşma TSİ 21.45'te başlayacak. Dev mücadele, yayın hakları alınmadığı için Türkiye'den yayınlanamayacak. Mücadeleyi ESPN2 (İngilizce) ve Univision Deportes (İspanyolca) kanalı canlı olarak yayınlayacak. Uydu üzerinden bu karşılaşmayı izleyebilirsiniz...

-Almanya'nın kadrosu

Kaleci: Manuel Neuer, Marc-Andre ter Stegen

Defans:Jerome Boateng, Matthias Ginter, Jonas Hector, Mats Hummels, Thilo Kehrer, Joshua Kimmich, Antonio Rüdiger, Nico Schulz, Niklas Süle, Jonathan Tah

Orta saha: Julian Brandt, Julian Draxler, Leon Goretzka, İlkay Gündoğan, Kai Havertz, Toni Kroos

Forvet: Thomas Müller, Nils Petersen, Marco Reus, Leroy Sane, Timo Werner

-Fransa'nın kadrosu

Kaleci: Areola, Costil, Hugo Lloris

Defans: Lucas Hernandez, Kimbempe, Benjamin Mendy, Pavard, Adil Rami, Sidibe, Samuel Umtiti, Raphael Varane

Orta saha: Kante, Blaise Matuidi, Paul Pogba, Tolisso, Nzonzi

Forvet: Dembele, Nebil Fekir, Giroud, Griezmann, Thomas Lemar, Mbappe, Thauvin

TAKIMLARDA SON DURUM

Almanya, son 5 maçında 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 0 yenilgilik form durumunda. Almanya'da, Mesut Özil milli takımı bıraktı.Thilo Kehrer, Kai Havertz Fransa ilk kez milli takımda forma şansı bulabilirler. Rusya'da olmayan Leroy Sane ise milli takıma geri döndü.

Son Dünya Şampiyonu Fransa, son 5 maçında 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetlik performans sergiledi.Hugo Lloris ve Steve Mandanda'nın sakatlığında, kalede kimin olacağı merak konusu.