20 milyon’luk devler ligi gafı

Cengiz, “Şampiyonlar Ligi’nde sıfır bile çeksek 55 milyon Eurog elir gelecek” dedi... Ancak bu durumda kazanılacak maksimum para 35 milyon Eruo olacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Eylül 2018 Güncelleme 06 Eylül 2018, 01:11
20 milyon’luk devler ligi gafı

İÇİNDEKİLER

Transfer fiyaskosunun ardından taraftarların cephe aldığı Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in önceki akşam TRT Spor'a yaptığı açıklamalar büyük ses getirdi. Başkan Cengiz'in özellikle Şampiyonlar Ligi'nden gelecek gelirler ile ilgili sözleri tartışmaları beraberinde getirdi.

GERÇEĞİ YANSITMIYOR!
Cengiz, "Grupta sıfır çeksek bile 55 milyon Euro kazanacağız" ifadesini kullansa da bu rakamın gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı. Alınan bilgilere göre yeni gelir tablosuna göre Sarı- Kırmızılılar ayak bastı parası olarak 15 milyon Euro kazandı. BU BİLGİYİ KİMDEN ALDI?
Yayın ve reklam gelirleri de buna dahil edildiğinde, Galatasaray'ın grubunu puan alamadan bitirmesi durumunda kazanacağı maksimum para 35 milyon Euro olacak. Başkan Cengiz'in 20 milyon Euro'luk hatayı nasıl yaptığı, bu bilgiyi kimden aldığı belirsizliğini koruyor.

5 FORVET VAR: E, REN, DER, Dİ VE YOK!
Cengiz'in transfer konusundaki açıklamaları da taraftarların tepkisini çekti. Neden golcü alınamadığını açıklamayan Cengiz'in, "Şu anda kadromuzda 5 forvet var" demesi taraftarları isyan ettirdi. Sosyal medyada, "Evet 5 forvet var. E, ren,der, di ve yok esprisini yaptırdı