Hayaller Van Persie gerçekler tam tersi

“İbra” lafını kullandığında Ibrahimovic olarak algılandığını belirten Cengiz “Alalım ama hayaller Van Persie, gerçekler tam tersi oluyor” dedi. Şampiyonlar Ligi'nden 55 milyon Euro geleceğini açıklayan Başkan Cengiz, "Buradan gelecek parayla rahata ulaşacağız" diye konuş

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Eylül 2018 Güncelleme 05 Eylül 2018, 01:36
Hayaller Van Persie gerçekler tam tersi

İÇİNDEKİLER

G.Saray Başkanı Mustafa Cengiz, TRT Spor'da katıldığı özel yayında birbirinden önemli açıklamalar yaptı. G.Saray'ın 1.5 yıl içinde salaha (rahata) ulaşacağını söyleyen Cengiz, "Ama Mohamed Salah'a değil. İbra diyorum Ibrahimovic anlaşılıyor. Alalım ama sonra da hayaller Van Persie, hayatlar tam tersi olabiliyor." diye konuştu.

55 MİLYON EURO GELECEK
Başkan Cengiz'in diğer konulardaki açıklamaları ise şöyle: "Forvet transferinin gerçekleşmemesinde tek hata benimdir. Şampiyonlar Ligi'nden en kötü 55 milyon Euro gelecek ve rahata ulaşacağız




​MODESTE OCAK'TA OLABİLİR
"Modeste'nin transferinin gerçekleşmesi şu an mümkün değil. Kendisini transfer etseydik 20-30 milyon Euro tazminat ödemek zorunda kalabilirdik. Devre arası için hayırlısı, neden olmasın?"



​LOVE'I BEDELSİZ ÖNERDİLER...
"Transferin son gününde Vagner Love'ı menajeri bize bedelsiz önerdi. Ardından ise Beşiktaş 750 bin Euro bonservis istedi ve transfer yattı. Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon final oynamayı hedefliyoruz"