Nwakaeme’de sona doğru

Trabzonspor, Nijeryalı kanat forvet Anthony Nwakaeme ile 2+1 yıllığına anlaştı... Ancak kulübü Hapoel Beer Sheva ile görüşmeler halen devam ediyor. Arada 200 bin Euro’luk fark kaldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Ağustos 2018 Güncelleme 14 Ağustos 2018, 03:00
Nwakaeme’de sona doğru

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in ilk haftasında Medipol Başakşehir'e yenilen ve ortaya koyduğu futbolla taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Trabzonspor, transfere odaklandı. Bordo-Mavililer, daha önce İstanbul'a getirttiği Nijeryalı kanat-forvet Anthony Nwakaeme'yi transfer etmek için çalışmalarını hızlandırdı.

SÖZLEŞMESİ 2+1 YILLIK OLACAK
Karadeniz ekibi, Nijeryalı hücum oyuncusu Anthony Nwakaeme ile İstanbul'da yapılan görüşmeler sonucunda 2+1 yıllığına ön sözleşme imzamıştı. Kulübü Hapoel Beer Sheva ile görüşmeler sürüyor.

SEN DE ÇALIŞMALARA KATIL!
Bonservis pazarlığı konusunda aradaki 200 bin Euro'luk farkın giderilmesi için oyuncunun sürece daha aktif şekilde müdahil olması bekleniyor. Transfer, bugün ya da yarın sonuçlanabilir.

MORTEZA TRANSFERİ BELİRSİZ
Morteza transferinde ise belirsizlik devam ediyor. İranlı stoper-ön liberonun istekleri sonrası transfer şimdilik askıya alındı. Trabzonspor'un bu hafta içinde oyuncuyla ilgili son kararını vermesi bekleniyor.