Arjantin'in yıldızı Lionel Messi'ye annesinden destek

2018 Dünya Kupası'nda takımı Arjantin ile birlikte büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Lionel Messi'ye ilk destek annesinden geldi. Arjantin'de yayın yapan El Trece adlı televizyona konuşan anne Cuccittini, "Messi'nin hayali dünya kupasını kazanmak ve bunu yapamadığı için acı çekiyor. Messi aldığı eleştirilerden çok muzdarip. Ona bol şans diliyorum. Anı yaşaması ve mutlu olmasını söyledim" diye konuştu.

Giriş Tarihi 22 Haziran 2018, 00:00 Güncelleme 22 Haziran 2018, 11:42
Arjantin’in yıldızı Lionel Messi’ye annesinden destek

İÇİNDEKİLER

Rusya'da düzenlenen 2018 Dünya Kupası'nın favorilerinden olan Arjantin tam bir hayal kırıklığı yaşıyor. Özellikle Messi'nin ellerinde yükselmesi beklenen kupada Arjantin ilk maç neticesinde grupta sadece 1 puanı bulunuyor. Önce İzlanda beraberliği daha sonra Hırvatistan'a 3-0 mağlup olması gruptan çıkma umutlarını mucizelere bıraktı.

Arjantin'in gruptan çıkma umutlarını mucizelere bırakması sonucunda Lionel Messi hedef oklarının haline geldi. Lionel Messi'ye destek ise ailesinden geldi.

"MESSİ'NİN HAYALİ DÜNYA KUPASINI KAZANMAK"

Arjantin'in El Trece televizyonunda açıklamalarda bulunan anne Cuccittini, "Messi'nin hayali dünya kupasını kazanmak ve bunu yapamadığı için acı çekiyor. Messi aldığı eleştirilerden çok muzdarip. Ona bol şans diliyorum. Anı yaşaması ve mutlu olmasını söyledim" diye konuştu.

Messi'nin bildiği işi yapması gerektiğini ifade eden Cuccittini, "Ona, Javier Grandoli ile oynuyormuş gibi sahada yer alması gerektiğini belirttim" dedi.