Olaylar Alex'i getiren insanların komplosudur

Fenerbahçe Kulübü kongre üyesi Sait Yılmaz, “Derbide yaş-a nanlar Alex’i Türkiye’ye getiren insanların komplosudur. Onlanrı etkilediği taraftarın ateşlemesiyle çıkan olaylardır” diye konuştu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Nisan 2018 Güncelleme 21 Nisan 2018, 00:38
Olaylar Alex’i getiren insanların komplosudur

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe kongre üyesi ve eski Karadeniz İşadamları Derneği Başkanı Sait Yılmaz, Kadıköy'de oynanan derbideki olaylar hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

BÖLMEYE ÇALIŞANLARIN İŞİ!
Derbide yaşananların Alex'i getiren insanların komplosu olduğunun altını çizen Sait Yılmaz, "Onların etkilediği taraftarların tribünleri ateşlemesiyle çıkan olaylardır. Gerçek Fenerbahçe taraftarı zaten bunu yapmazdı. Onlar bu işin farkında bile değildir. Fenerbahçe'yi bölmeye çalışan insanların başlattığı olaylardır. Tereddütsüz net. Olay Beşiktaş'a yönelik değildir. Fenerbahçe'ye yöneliktir" diye konuştu. Alex'in getirilmesinin nedeninin taraftarları etkilemek olduğunu söyleyen Yılmaz "Kongre üyelerini etkileyemezler ama taraftarı etkileyebilirler. Bunu da Beşiktaş derbisinde daha iyi gördük" dedi. Yılmaz, Şenol Güneş'e de geçmiş olsun dileklerini belirtti.

ONUR KOÇHAN