Beni çok mutlu ettiler

Tecrübeli hoca futbolcularını övdü ve “Beni çok mutlu ettiler”dedi. Belhanda'nın çok iyi oynadığını söyleyen Terim, "Sivas yenilgisi sonrası ne istediğimi anladılar" diye konuştu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Şubat 2018 Güncelleme 09 Şubat 2018, 02:05
Beni çok mutlu ettiler

İÇİNDEKİLER

Galatasaray Teknik Direktörü Terim, Konyaspor maçından sonra galibiyetten dolayı takımı kutladı. Terim, "Oyuncularımı tebrik ediyorum. Oyun kalitemiz ve isteğimiz beni çok mutlu etti. Turu geçen skoru yakalamamıza rağmen son yarım saatte bu kadar baskılı oynamamız beni ayrıca mutlu etti" dedi.

DOLU DOLU ÜÇ GÜN GEÇİRDİK
Sivas yenilgisi sonrası 3 günü dolu dolu geçirdiklerini söyleyen Teknik Direktör Fatih Terim, "Taktik idmanlarımızda biraz daha beraber olma suretiyle oyuncularımız ne istediğimizi daha iyi anladı" diye konuştu.

BELHANDA ÇOK İYİ OYNADI
Belhanda'yı bundan sonra orta sahada da oynatabileecğini söyleyen Terim, "Yetenekli oyunculara ben hiçbir zaman sırtımı çevirmedim. Belhanda, bugün Yuto ile beraber en iyilerden birisiydi" diye konuştu.

KEYİF VEREN BİR FUTBOL OLDU
Konya önünde keyif veren bir futbol oynadıklarını vurgulayan Terim, "Maçtan önce küçük bir avantaja sahip olduğumuzu söylemiştim. Ama ilk maçtaki skora sığınmadık" dedi.