Fenerbahçe'ye soğuk duş!

Fenerbahçe, kıran kırana geçen karşılaşmada evinde İspanyol devi Real Madrid’e 2 sayı farkla mağlup oldu ve bu sezonki 6. yenilgisini aldı. Sarı-Lacivertlilerde 20 sayı atarak Doncic ile maçın en skoreri olan Wanamaker, bitime 1 saniye kala müsait pozisyonda çemberi bulamadı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Aralık 2017 Güncelleme 29 Aralık 2017, 01:15
Fenerbahçe’ye soğuk duş!

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Doğuş, THY Euroleague'in 15. haftasında nefes kesen maçta evinde İspanyol ekibi Real Madrid'e 79-77 mağlup oldu. Sarı-Lacivertliler bu sonuçla üst üste ikinci, bu sezon ise toplamda 6. yenilgisini almış oldu. Karşılaşmaya iyi başlayan Fenerbahçe, ilk çeyreği 17-10 önde kapayan taraf oldu.

OYUN 2. ÇEYREKTE DENGELENDİ
İKİNCİ çeyrekte daha etkili olan taraf olan Real Madrid, genç yıldızı Doncic ile oyunda dengeyi kurdu. Konuk ekibin baskısına rağmen Sarı- Lacivertliler rakibi karşısında devreyi 37-36 galip tamamladı.

MÜCADELE NEFESLERİ KESTİ
Maçın 3. çeyreğioldukça çekişmeli geçerken, her iki takım da farkın açılmasına müsade etmedi. Serbest atışlarla etkili olan Real Madrid karşılaşmada son 10 dakikaya 62-61'lik skorla önde girmeyi başardı.

WANAMAKER FIRSAT TEPTİ
F.BAHÇE bitime saniyeler kala 2 sayı gerideyken, Wanamaker müsait pozisyonda topu çemberden geçiremeyince maç 79-77 Real Madrid lehine bitti. F.Bahçeli Wanamaker ile Real'li Doncic 20'şer sayı attı.