Yarsuvat sürprizi

Camianın önde gelen isimlerinden destek alan Duygun Yarsuvat eğer adaylık konusunda ikna olursa Mayıs sonuna kadar başkanlık yapacak. Ardından yeniden seçime gidilecek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Aralık 2017 Güncelleme 27 Aralık 2017, 02:32
Yarsuvat sürprizi

İÇİNDEKİLER

20 OCAK 2018'de gerçekleşecek olağanüstü genel kurul öncesi Galatasaray'da çok flaş bir gelişme yaşandı. Eski başkanlardan Duygun Yarsuvat'ın adaylığı çok ciddi bir şekilde gündeme gelmiş durumda. Camianın önemli isimlerinin desteğini arkasına alan Yarsuvat'ın henüz kesin kararını vermediği fakat gelen çağrılara sıcak baktığı öğrenildi.

BU KEZ RAKİPLER!
Eğer Yarsuvat seçimde Dursun Özbek'in karşısına çıkar ve başkan seçilirse görev süresi 3 yıl değil sadece 5 ay olacak. Duygun Yarsuvat aynı 2014 yılında olduğu gibi geçici bir süre için koltukta oturacak ve Mayıs ayı sonunda yeniden seçime gidilecek. Dursun Özbek, 2014'te Yarsuvat'ın başkan olduğu yöne- timde ikinci başkanlık görevinde bulunmuştu.

İLK DESTEK ÖZDOĞAN'DAN
Camianın önemli isimlerinden Prof. Dr. Ahmet Özdoğan bugün bir basın toplantısı düzenleyecek. Özdoğan'ın Duygun Yarsuvat'a destek vereceği ve diğer kongre üyelerini de desteğe çağıracağı öğrenildi.