İmparator etkisi

Sürekli 11’in dışında kalan futbolcular hayata döndü. Herkese özgüven geldi. Tribün ve takım yeniden bütünleşti. Özbek son zamanların en rahat maçını seyretti!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Aralık 2017 Güncelleme 26 Aralık 2017, 00:50
İmparator etkisi

İÇİNDEKİLER

Yeniden Galatasaray'a dönen Fatih Terim, Göztepe karşısındaki 3-1'lik galibiyetin ardından "Ben bir şey yapmadım. Bu oyuncuların zaferi" ifadesini kullanmıştı. İmparator söylediği gibi belki taktik açıdan bir dokunuş yapmasa da psikolojik açıdan takıma, tribüne, yönetime, yani kısacası tüm camiaya büyük bir etkide bulundu.

MOTİVASYONLARI TAVAN YAPTI
Tudor döneminde sürekli 11'in dışında kalan isimler Terim'in Florya'ya ayak basmasıyla adeta hayata döndü. Yasin, Sinan, Selçuk ve Eren gibi yıldızlarda motivasyon açısından büyük değişim yaşandı.

TÜM FUTBOLCULARA DESTEK
Terim'in gelişiyle takım ve tribün arasında kopan ilişki yeniden normale döndü. Tribünler her futbolcuya destek verdi. Bu sezon sürekli ıslıklanan Sinan Gümüş bile alkış aldı.

TEPKİLERE SET ÇEKTİ!
Başkan Dursun Özbek belki de son zamanların en rahat maçını izledi. Terim'in estirdiği rüzgar, Başkan Özbek ve yönetime gösterilen tepkilerin de önüne set çekti.