Tudor gitti saray karıştı

Dünkü toplantıda Özbek, “Terim’i getirelim” dedi. Ama 4 yönetici ‘Hayır’ oyu kullanıp istifa tehdidi yapınca Özbek de seçim kararı aldı. Galatasaray 13 Ocak'ta seçime gidecek... Özbek'in karşısına hangi adayların çıkacağı ve yeni hocanın kim olacağı büyük bir soru işareti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Aralık 2017 Güncelleme 19 Aralık 2017, 02:30
Tudor gitti saray karıştı

İÇİNDEKİLER

Saray'da yangın çıktı!.. Ligde Malatya önünde şok bir yenilgi alan Galatasaray'da dün yönetim çok kritik bir toplantı yaptı. Toplantıda ilk olarak beklenen bir karar alındı ve teknik direktör Igor Tudor'la yollar ayrıldı. Hırvat hocayla ilgili resmi açıklama KAP'a gönderildi. Fakat dünkü toplantıda yeni teknik direktörün kim olacağı konusunda büyük bir kriz yaşandı. Başkan Dursun Özbek, "Fatih Terim'i takımın başına getirelim" fikrini savundu.

​ALAÇAYIR: BENZİN DÖKER YAKARIM
Fakat yöneticiler Can Topsakal, Alper Narman, Eşref Alaçayır ve İsmail Sarıkaya, Terim'e kesinlikle karşı çıktı ve "Terim olmaz, istifa ederiz" dedi. Hatta Alaçayır, "Terim gelirse benzin döküp kendimi yakarım" diye konuştu.

BASKIN SEÇİMLE KÖŞEYE SIKIŞTIRDI
Bu 4 ismin istifasının ardından yönetim düşeceği için Başkan Özbek de erken seçim kararı aldı. Özbek baskın seçimle yönetimini değiştirmeye çalışacak. Tüzüğe göre seçim 13 veya 20 Ocak'ta yapılacak. Yönetim seçime 6 aydan az kaldığı için 3.5 yıl görevde olacak.

​ÖZTÜRK, AYSAL VE ÖZDOĞAN...
Seçimde kimlerin Özbek'in karşısına çıkacağı ve yeni teknik direktörün kim olacağı çok büyük bir soru işareti. Kulislerde konuşulanlara göre Adnan Öztürk ve Ahmet Özdoğan ortaklığı ile Ünal Aysal formülleri gündemde.

PRO LİSANSLI BAYRAKTAR'A EMANET
Bu hafta Göztepe maçında takımın başında Pro lisanslı altyapı hocası Emrah Bayraktar olacak. 13 Ocak'taki seçimin ardından ise 2. yarının ilk haftasındaki Kayseri maçına yeni hoca çıkacak. Özbek bugün 13.00'te basın toplantısı yapacak.




AÇIKLAMADAN ÖNCE TUDOR'U SİLDİLER
G.Saray yönetimi Tudor'la ilgili resmi açıklamayı yapmadan saatler önce resmi sitedeki "Teknik kadro" bölümü boşaltıldı.




ŞİMDİ TERİM ZAMANI
G.Saraylı taraftarlar, twitter'da Terim için kampanya başlattı . Eski futbolcular ve sanatçılar da çok çarpıcı mesajlar yolladı
TUDOR'UN gönderilişinde önemli bir rol oynayan Galatasaraylı taraftarlar dün "Şimdi Terim Zamanı" hasthag'iyle kampanya başlattı. Eski futbolculardan Necati Ateş ve ünlü şarkıcı Soner Sarıkabadayı da kampanyaya destek verdi.
3 DÖNEM Galatasaray'da çalışan Fatih Terim 268 resmi maça çıktı. İmparator bu maçlarda 159 galibiyet alırken, 48 yenilgi yaşadı. Terim 8 yılda 6 kez şampiyonluk yaşadı.