100’ünde güller açtı

Osmanlıspor’a karşı gol şov yapan Kartal, Babel (3), Negredo ve Cenk Tosun’un golleriyle 3 puana uzandı... Beşiktaş, dün gece attığından daha fazlasını kaçırdı... Taraftarını mest eden Kara Kartal, zirveye pençesini attı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Aralık 2017 Güncelleme 18 Aralık 2017, 01:16
100’ünde güller açtı

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş, Osmanlıspor'u evinde 5-1 yenerek şampiyonluk yolunda çok değerli bir galibiyete imza attı. 28. dakikada Quaresma, yerden sert vurdu, top az farkla yandan dışarı çıktı. 32'de sol kanattan Adriano'nun yaptığı ortaya ön direkte iyi yükselen Ryan Babel'in kafa vuruşu Osmanlı kalecisi Karcemarskas'ın sağından ağlarla buluştu.

BABEL İKİNCİ YARIDA DA DURMADI
Beşiktaş, 43'te farkı ikiye çıkardı. Quaresma, ortasını arka direkte bulunan Babel'e yaptı. Hollandalı golcü göğsüyle dokunduğu top Osmanlıspor ağlarına gitti. 52'de Tosic'in pasında topla buluşan Babel, ceza sahasına girdikten sonra çaprazdan sert bir vuruşla takımının ve kendisinin üçüncü golünü attı.

KARA KARTAL ADETA ABLUKAYA ALDI
nn55'TE Quraesma'nın şutu direkte patladı. 73'te Atiba'nın pasında Babel, müsait pozisyonda golü bulamadı. 75'te ceza sahası içinde topla buluşan Negredo sert bir vuruşla farkı 4'e çıkardı. 87'de Cenk Tosun çaprazdan harika bir vuruşla Kartal'ı 5-0 öne geçirdi. Maçın sonucunu 90+5'te Serdar tayin etti: 5-1.

BABEL ŞOV
Kartal'ın yıldızı Babel, Osmanlı maçında attığı gollerle taraftarlarını coşturdu. Tecrübeli futbolcu, hem Beşiktaş'ın Vodafone Park'taki 100. golünü attı hem de ilk kez hat-trick sevinci yaşadı. Babel, "Vodafone Park'ta 100. golü attığım için çok mutluyum. Bunu başarmak çok anlamlı" ifadelerini kullandı.