Medipol Başakşehir'den zaferle veda

UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda Medipol Başakşehir sahasında Braga'yı 2-1 mağlup etti ancak bu skor temsilcimiz için yeterli olmadı. Ludogrets'in Hoffenheim'la 1-1 berabere kalmasının ardından Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi'ne veda etti.

Giriş Tarihi 07 Aralık 2017, 00:00 Güncelleme 07 Aralık 2017, 23:02
Medipol Başakşehir’den zaferle veda

İÇİNDEKİLER

Başakşehir Braga'yı mağlup etti ancak Almanya'dan istediği haber gelmedi. UEFA Avrupa Ligi C Grubu 6. ve son maçında lider Braga'yı konuk eden Medipol Başakşehir, rakibini devirmesine rağmen son 32'yi göremedi ve Avrupa'ya veda etti.

LUDOGORETS'E BERABERLİK YETTİ
UEFA Avrupa Ligi'nde Başakşehir'in de yer aldığı C Grubu son hafta maçındaHoffenheim, sahasında Ludogorets ile karşılaştı.

Başakşehir'in gruptan çıkması için (Braga galibiyeti ile) iddiasız olan Hoffenheim'ın galip gelmesi gereken mücadeleye Alman ekibi iyi başladı ve 25. dakikada Ochs ile 1-0 öne geçti. İlk yarının geri kalan bölümünde başka gol olmadı ve devre 1-1 tamamlandı.

Mücadelenin ikinci yarısında deplasman ekibi 62. dakikada Wanderson'un golü ile skoru eşitledi. Karşılıklı atakların olduğu müsabakada başka gol sesi çıkmadı ve 1-1'lik skor ile Braga'nın ardından 9 puanlı Ludogorets bir üst tura yükseldi.

Hoffenheim ise 5 puanla Avrupa macerasına veda etti.