Savulun Fırtına geliyor

Rıza Çalımbay’la yeni bir kimliğe bürünen Fırtına Antalya’yı da devirdi. Trabzonspor böylece “Yarışta ben de varım” mesajını verdi. Bordo-Mavili ekibe 3 puan getiren golleri Burak Yılmaz (2) ve N'Doye attı. Karadeniz ekibi bu sezon evinde 5. galibiyetini elde etti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Aralık 2017 Güncelleme 05 Aralık 2017, 00:57
Savulun Fırtına geliyor

İÇİNDEKİLER

T RABZONSPOR' dan yakın takip... Ligde son 2 maçını kazanan Bordo-Mavililer, Antalyaspor'u 3-0 mağlup ederek yükselişini sürdürdü. Maçın 2. dakikasında Deniz Kadah istediği vuruşu yapamayınca konuk ekip önemli bir fırsatı tepti. 14'te Yekta Kurtuluş'un şutunda top kalenin üstünden auta gitti.

BURAK YILMAZ AFFETMEDİ
Maçın 27. dakikasında Fernando'nun ceza sahası dışından kaleye gönderdiği top auta gitti. 41'de Onazi'nin pasına hareketlenen Burak topu Ferhat'ın üzerinden kaleye göndererek takımını 1-0 öne geçirdi

ONUR KALESİNDE DEVLEŞTİ
TRABZONSPOR kalesi 50'de büyük bir tehlike yaşadı. Kalesini terk eden Onur'u çalımlayan Maicon açısını kaybedince istediği vuruşu yapamadı. 57'de Maicon'un şutunda Onur Kıvrak gole izin vermedi.

N'DOYE TAKIMINI RAHATLATTI
MAÇIN 58. dakikasında topla buluşan N'Doye rakibinden sıyrılıp vuruşunu yaptı. Defansa da çarpan top ağlara gitti: 2-0. 88'de Yusuf'un vuruşu Ferhat'tan döndü. Dönen topa vuran Burak skoru ilan etti: 3-0.