Bebek'te Arda zirvesi

Arda transferine kaynak yaratmak için Bebek’te NEF’in İcra Kurulu Başkanı Erden Timur’la görüşen Dursun Özbek, anlaşma sağladı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Kasım 2017 Güncelleme 16 Kasım 2017, 09:04
Bebek’te Arda zirvesi

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'dan eski kaptanı Arda Turan için sürpriz hamle…Barcelona'da forma giyen Milli yıldız için sezon başında girişimlerde bulunan ancak transferi bitiremeyen Sarı-Kırmızılı yönetim bu kez sponsorlar aracılığıyla devre arasında Arda'ya Galatasaray formasını giydirmek için kolları sıvadı.

PARASINI NEF KARŞILAYACAK
Arda Turan'ın maliyetini karşılamak için kulübün forma sponsoru NEF'in İcra Kurulu Başkanı Erden Timur ile önceki gün Bebek'te bir araya gelen Başkan Dursun Özbek, konuyla ilgili büyük oranda anlaşma sağladı.

​HEDEF ARDA'YI KİRALAMAK
G.Saray, Barça'da bu sezon süre alamayan Arda için devre arasında 1.5 yıllık kiralama teklifi yapmayı planlıyor. Aslan, Arda'nın transferini bitirmesi halinde maliyetinin önemli bir kısmını sponsor firma NEF'e ödetecek.

​"DÖNMEYECEK" DENİLMİŞTİ
Arda'nın menajeri Ahmet Bulut, bir süre önce 30 yaşındaki futbolcunun G.Saray'a döneceği iddiaları üzerine, "Arda'nın serbest kalma maddesi 40 milyon Euro. Türkiye'ye dönme ihtimali yok" açıklamasını yapmıştı.