Ferri bombası

Orta alanını güçlendirmek isteyen Fener, Lyon’da forma giyen Ferri’ye kanca attı. Fransız yıldızın geçen yıl birlikte oynadığı Valbuena’nın da performansını artırması planlanıyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Kasım 2017 Güncelleme 09 Kasım 2017, 09:11
Ferri bombası

İÇİNDEKİLER

Osmanlıspor beraberliği sonrası yaşanan büyük krizin ardından teknik patron Aykut Kocaman'la yola devam kararı alan Fenerbahçe yeniden ayağa kalkmanın yollarını arıyor... Devre arasında kadroya en az 3 takviye yapmak isteyen Sarı- Lacivertliler'in hedefleri de yavaş yavaş ortaya çıkıyor. TAKVİM'in aldığı bilgiye göre Kocaman ilk olarak orta alanı kuvvetlenrdirmek istiyor. Tecrübeli hocanın listesinin ilk sırasında Jordan Ferri yer alıyor.



​2020'YE KADAR SÖZLEŞMESİ VAR
Lyon formasını giyen 25 yaşındaki Fransız futbolcu bu sezon istediği kadar süre alamadı... 7 maçta görev yapan fakat sadece 1 kez 11'de sahaya çıkan Ferri devre arasında takımdan ayrılmak istediğini belirtmişti.

Fenerbahçe yönetimi, Lyon'la 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunan Ferri'yi satın alma opsiyonuyla birlikte kiralamayı planlıyor.



​YÜKSEK TOP TEKNİĞİ İLE BİLİNİYOR
AYKUT Kocaman, Ferri'nin alınmasını istiyor. Üstün top tekniğiyle tanın Ferri gelmesi durmunda Valbuena'nın performansını da artıracak.

ONUR ÖZKAN