Kocaman kalıyor!

Gelibolu’dan dönen Kocaman dün akşam önce yardımcılarıyla toplantı yaptı. Ardından yönetimle görüşerek göreve devam etme kararı aldı. Kocaman bugün de yönetimden 3 futbolcunun kadro dışı bırakılmasını isteyecek. Ayrıca devre arasında transfer yapılmasını da şart koşacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Kasım 2017 Güncelleme 07 Kasım 2017, 04:55
Kocaman kalıyor!

İÇİNDEKİLER

Ve Aykut Kocaman devam ediyor... Osmanlıspor beraberliği sonrasında istifa sinyalleri veren tecrübeli hoca göreve devam kararı aldı. Osmanlıspor maçından sonra Gelibolu'da dinlenen Kocaman dün akşam İstanbul'a döndü. Kocaman yardımcılarıyla gelerek bir durum değerlendirmesi yaptı ve görüşlerini paylaştı.

YÖNETİM İKNA ETMEYİ BAŞARDI
Görüşmenin ardından Aykut Kocaman yöneticilerle bir görüşme gerçekleştirdi. Sarı-Lacivertli yöneticilerin Kocaman'ın görevde kalmasını istemesi üzerine tecrübeli hoca Fenerbahçe'de kalmayı kabul etti.

3 FUTBOLCU KADRO DIŞI KALACAK
Aykut Kocaman bugün takımın başında idmana çıkacak. Ancak daha önce yönetimle bir araya gelecek. Aykut Kocaman'ın öncelikle 3 futbolcunun kadro dışı bırakılmasını isteyeceği gelen bilgiler arasında

YÖNETİMDEN TAKVİYE İSTEYECEK
Kocaman' ın bazı oyuncuların formsuzluğunu dile getireceği, ayrıca ödeme yapılmayan bazı oyuncular için ödeme yapılmasını isteyeceği öğrenildi. Kocaman devre arası için de takviye yapılmasını şart koşacağı ortaya çıktı.