Bir ileri iki geri

Geçen hafta G.Saray’ı deviren Trabzonspor Kayserispor’a karşı isabetli şut dahi bulamadı . Kaleci Onur, Bordo-Mavililer’i yenilgiden kurtardı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Kasım 2017 Güncelleme 05 Kasım 2017, 01:35
Bir ileri iki geri

İÇİNDEKİLER

Trabzon 1 ileri 2 geri... Geçtiğimiz hafta coşkulu bir futbolla, lider Galatasaray'ı deviren Karadeniz ekibi dün Kayseri ile deplasmanda golsüz berabere kaldı. İlk 45 dakikada iki takım da pozisyon üretmekte zorlandı. İki takım da maça 'Önce gol yemeyelim' anlayışıyla çıktığı için ortaya kısır bir futbol çıktı.

ONAZİ ÇIKINCA ORTA ZAYIFLADI
İkinci yarıda ise ev sahibi Kayserispor baskısını artırdı. Onazi'nin sakatlığı sonrasında orta sahayı ele geçiren Sarı-Kırmızılılar, bitime 10 dakika kala Tiago Lopes ve Asamoah Gyan ile pozisyonlar buldu.

LOPES KARŞI KARŞIYA KAÇIRDI
77'de Tiago Lopes, Espinoza'nın pasında kaleci Onur ile karşı karşıya kaldı. Ancak tecrübeli kaleci golü önledi. 3 dakika sonra Gyan, Onur ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda golü bulamadı.

​TRABZON GOLE YAKLAŞTI
Trabzon kötü futboluna rağmen 90+4'te Abdülkadir ile gole yaklaştı. Genç yıldızın ceza yayı üzerinden yaptığı vuruş çerçeveyi bulmadı. Trabzon, 11 haftada 20. puan kaybını yaşadı.