Kanarya düğmeye bastı

Kocaman, Dirar’ın performansını beğenmeyince yönetim harekete geçti. Aatif gönderilecek ve yeni bir kanat alınacak. Listede 3 aday var; Narsingh, Zivkovic ve eski dost Markovic

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Kasım 2017 Güncelleme 04 Kasım 2017, 01:07
Kanarya düğmeye bastı

İÇİNDEKİLER

Sezon başından beri sağ kanatta istenilen verimin alınamadığını düşünen Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, yönetimden bu bölgeye takviye yapılmasını istedi. Fenerbahçe yönetiminin harekete geçtiği bu bölge için ise 3 adayın olduği bildirildi. İlk aday Swansea'de forma giyen Luciano Narsingh.

NARSİNGH İÇİN HAREKETE GEÇİLDİ
27 yaşındaki Hollandalı futbolcunun kiralama yöntemini ile transfer edilmesi için harekete geçildi. Bu bölge için Benfica'da forma giyen Sırp oyuncu Andrijca Zivkovic'in de adaylardan birisi olduğu bildirildi.

MARKOVİC TAMAMEN İYİLEŞTİ
Diğer aday ise tanıdık bir isim. Liverpool kadrosunda yer alan ama forma şansı bulamayan Markovic de adaylar arasında. Sakatlığını tamamen geçmiş olması onun bir seçenek olarak durmasını sağlıyor.

​TRANSFER İÇİN YER AÇILACAK...
Fenerbahçe'de ocak ayında RVP'nin lisansı iptal edilip Eljif Elmas'a yer açılacak. Yeni kanat oyuncusuna yer açmak için ise Aatıf'ın bir başka takıma satılması ya ada kiralanması söz konusu olacak.