Söylenecek söz yok

Kötü bir ilk yarı oynadık. Geriye düştük. İlk yarı bitmeden golü bulmamız kritikti. 2. yarıda kazanma isteğimizi ortaya koyduk ama istemediğimiz şeyler oldu. 3-1 öndeyken kendi hatamızdan 2 duran toptan goller yedik. Son golü uzatmanın uzatmasında yedik. Söyleyecek bir söz bulamıyorum

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Ekim 2017 Güncelleme 31 Ekim 2017, 00:34
Söylenecek söz yok

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin Kayserispor'la 3-3 berabere kaldığı maçın ardından açıklamalarda bulunan Sarı- Lacivertli ekibin teknik diretörü Aykut Kocaman çok büyük bir üzüntü içerisindeydi. Maçın skoruna inanamadığını söyleyen Kocaman, "Kazansak farkı 5'e indirecekti. Bitti denilen yerde golü yedik" dedi

​DEVRE ARASINA MORALLİ GİRDİK
Oyun olarak kötü bir ilk yarı geçirdikmerini belirten Kocaman, şunları söyledi: "Kötü bir gol yedik ama devre bitmeden beraberliği bulmamız önemliydi. Devre arasına bu yüzden moralli girdik.

​HATALAR ZİNCİRİ BİZİ YIKTI!
2. yarıda kazanma isteğimizi ortaya koyduk. 17 dakikada 2 gol bulduk ama yine talihsiz bir hatadan gol yedik. Galibiyeti koruyacak irade gösterdik. Ancak basit hatalar zinciri bize santrası olan bir yedirdi.

​AVANTAJIMIZI KULLANAMADIK
Taraftarımızdan özür diliyoruz. Fikstür avantajımız var diyorum ama kazanmadıktan sonra bir işe yaramıyor. Lig de hayat da devam ediyor. Kalan maçlarda bu hataları tekrarlamamalıyız.