Kaybetmeyi hiç sevmem

Sneijder, Fransız kulübü Nice ile resmi sözleşme imzaladı. Hollandalı yıldız, “Hala kupalar kazanmak istiyorum. Kaybetmeyi hiç sevmem. Hedefim Dünya Kupası” dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Ağustos 2017 Güncelleme 09 Ağustos 2017, 01:06
Kaybetmeyi hiç sevmem

İÇİNDEKİLER

Olaylı bir şekilde Galatasaray macerası sona eren Wesley Sneijder, Fransız kulübü Nice ile 2 yıllık resmi sözleşme imzaladı.

TARAFTAR ÇOK ATEŞLİ
Basın toplantısında önemli açıklamalar yapan Hollandalı yıldız, hep winner olduğunu ve kaybetmeyi piç sevmediğini belirterek, "Hala kupalar kazanmak istiyorum ve bu yüzden de Nice'e geldim. Hedefim Dünya Kupası'nda oynamak ama öncesinde Nice ile iyi bir sezon geçirmem gerekiyor. Nice taraftarının coşkusuyla ilgili çok şey duydum. Çok ateşliler. Zaten bu benim sevdiğim şey, bana güç veren şey. Nice şehir olarak da güzel bir yer ancak ben futbol oynamaya geldim. Yaşlandıkça kendimi daha iyi hissediyorum. Fransa Ligi çok zorlu. Ama buraya kısa sürede adapte olacağımı düşünüyorum" dedi.

10 NUMARAYA YENİDEN KAVUŞTU
Sneıjder'in giydiği 10 numaranın henüz Galatasaray'la yolları ayrılmadan Younes Belhanda'ya verilmesi olay yaratmıştı. Hollandalı yıldız, Belhanda'nın eski takımı Nice'te yeniden 10 numarasına kavuştu. Sneijder yeni formasıyla gururla poz verdi.