Fener’e 3 teklif

Önümüzdeki yılın süper takımını kurma aşamasına gelen Fenerbahçe, menajerlerin son derece cazip ve ilginç teklifleriyle karşı karşıya kaldı. Kanatlarda ve ortada oynayan Samir Nasri, Milan'ın Kolombiyalı forveti Bacca ve Lokomotiv forması giyen eski Beşiktaşlı Fernandes, Fener'e teklif edildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Haziran 2017 Güncelleme 22 Haziran 2017, 02:28
Fener’e 3 teklif

İÇİNDEKİLER

Transfer sezonuna hızlı bir giriş yapan Fenerbahçe, taraftarın hayal ettiği kadroyu kurmaya adım adım yaklaşıyor. Mehmet Ekici, Valbuena ve Dirar'ı kadrosuna katmayı başaran iç transferde de başta Hasan Ali Kaldırım olmak üzere önemli adımlar atan Fenerbahçe'ye menajerler de takımın ihtiyacına göre yıldız isimleri teklif etmeye devam ediyor. Menajerler Fenerbahçe'ye son olarak 3 önemli ismi teklif ettiler. Fenerbahçe'nin UEFA ile yaptığı finansal fair play anlaşması nedeniyle de bu teklifler kiralık olarak yapıldı. Bu isimler bonservisi M.City'de olan ve sezonu Sevilla'da kiralık olarak geçiren kanat ve orta alan oyuncusu Samir Nasri, Milan'ın Kolombiyalı santrforu Carlos Bacca ve Lokomotiv Moskova'da oynayan Fernandes.

FENERBAHÇE'NİN BACCA'YA İHTİYACI VAR!
FENERBAHÇE Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın da onayının alınması durumunda bu futbolcularla kiralık olarak sözleşme imzalanabilecek. Aykut Kocaman'ın özellikle Milan'ın Kolombiyalı golcüsü Carlos Bacca üzerinde yoğunlaşabileciği ve takımda ihtiyacı olan futbolcu profilinin de Bacca odlduğu ifada ediliyor. Milan, Bacca'yı 2015 yılında Sevilla'dan 30 Milyon Euro karşılğında almıştı.