Demir: G.Saray'ın vergi borçları derhal tahsil edilsin

Fotomaç Gazetesi yazarı Turgay Demir, firari FETÖ'cüler Hakan Şükür ve Arif Erdem'in Galatasaray kulüp üyeliğinden ihraç edilmemesi üzerine sert açıklamalarda bulundu.

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Demir: G.Saray'ın vergi borçları derhal tahsil edilsin

Turgay Demir, sosyal medya hesabından paylaştığı Twitlerle Galatarasaray Genel Kuruluna yüklendi.

Demir, ''Vatan hainlerini affedenler şimdi delikanlı olsun, devlete olan 400 milyon TL vergi borcunuzu erkek gibi ödeyin. Hakkımız asla helal değildir'' dedi.

''Bu ayıp temizlenene kadar bir daha Galatasaray lafını ağzıma almam, maçlarını izlemem, tek kelime yazmam, çizmem'' diyen Turgay Demir, Gerçek Galatasaraylıların tepki göstermesini söylerek, ''Galatasaray sizindir bu entel dantellerin değil'' dedi.

İşte Turgay Demir'in yaptığı diğer paylaşımlar:


6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.